Demet Özdemir eğlence ifşası 'İşedim'

Sevilen dizi No:309 final yapmasıakabinde kendini eğlence mekanlarına atan oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz akşam bir mekanda eğlenmekteydi. Demet Özdemir eğlencenin dozunu biraz fazla kaçırmış olacak ki elinde mikrofn oduğu sırada 'Fazla gülmekten işedim' diyiverdi.

Demet Özdemir eğlence ifşası 'İşedim'

Sevilen dizi No:309 final yapmasıakabinde kendini eğlence mekanlarına atan oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz akşam bir mekanda eğlenmekteydi. Demet Özdemir eğlencenin dozunu biraz fazla kaçırmış olacak ki elinde mikrofn oduğu sırada 'Fazla gülmekten işedim' diyiverdi. Sempatikliği ile tanına Demet Özdemir, No:309 dizisi ile kendisini adeta baştan yaratmış ve oyunculuk kariyerinin adeta zirvesine taşınmıştı. 

Demet Özdemir eğlencenin dozajını biraz arttırdıktan sonra mikrfon elinde 'Günah benim suç benim' şarkısını seslendirirken, 'işedim' deyince bir kahkaha tufanıdır almış başını gitmiş.

DEMET ÖZDEMİR DOZU FAZLA KAÇIRDI

Eline mikrofonu alıp dans etmeye başlayan oyuncu, eğlencenin dozunu fazla kaçırınca kahkahalara boğuldu ve "İşedim" diye bağırdı. Peki kimdir Demet Özdemir

26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu.Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır.

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir  İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır.2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz