Ege Üniversitesi 'Uluslararası İletişim Sempozyumu' düzenliyor

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi, “İletişim, Kültür, Etik ve Yaratıcılık” temalı 1. Uluslararası İletişim Sempozyumu düzenliyor.

Ege Üniversitesi 'Uluslararası İletişim Sempozyumu' düzenliyor

26-27 Nisan 2012 tarihlerindeki sempozyuma, ulusal ve uluslararası alanda iletişim öğrenimi gören lisans ve lisansüstü öğrencileri katılabilecek. Sempozyumla öğrencilerin hem teorik hem de pratik yerleşik düşünceleri sorgulamasını sağlamak, tartışma becerilerini geliştirmek, eleştirel ve çözümleyici çalışmalarını paylaşabilecekleri bir alan açmak amaçlanıyor. Bu şekilde iletişim öğrencilerinin yeni kuram ve yöntem arayışlarına yönelik düşünceleri tartışmaları ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmaları da sağlanacak. Sempozyumda yer alacak konu başlıklarının bir kısmı şöyle: Globalleşme-Yerelleşme Ekseninde İletişim ve Medya, Medya ve Kültür(ü), İletişim, İletişim Politikaları ve Etik, Popüler Medya ve Kültür(ü) ve Popüler Kültür ve Medya.

Ayrıca sempozyum kapsamında yurtiçi ve yurtdışından gelen katılımcılar için söyleşi, gezi, körfez turları, küçük konserler ve sergiler düzenlenecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz