Elazığ son dakika patlama! Düğün kabusa döndü

Elazığ son dakika haberlerinde Elazığ'da bir düğünün sonunda meydana gelen patlama da 14 kişinin yaralandığı açıklandı. Elazığ Ataşehir Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen düğün organizasyonun sonunda elektrik panosundan çıktığı iddia edilen patlama gündemi sardı

Elazığ son dakika patlama! Düğün kabusa döndü

Elazığ son dakika haberlerinde Elazığ'da bir düğünün sonunda meydana gelen patlama da 14 kişinin yaralandığı açıklandı. Elazığ Ataşehir Mahallesi'ndeki b,r düğün salonunda düzenenen düğün organizasyonun sonunda elektrik panosundan çıktığı iddia edilen patlamanın sorasında çok sayıda yaralı olduğu belirtilmişti.

Elazığ'da düğün salonunda trafo patlaması sonucu dumandan etkilenen gelin ve damadın da olduğu 14 kişi hastaneye kaldırıldı. Elazığ'ın Ataşehir Mahallesi'nde saat 21.00 sıralarında, bir düğün salonunun altında bulunan trafo merkezinde aşırı yüklenmeden dolayı elektrik aksamında yangın çıktı.

Yangınla birlikte tutuşan elektrik kablolarınını erimesi üzerine sızan duman, düğünün olduğu salonu da sardı.

12 KİŞİ ZEHİRLENDİ

Bu arada yangın çıktığı haberi salonda da paniğe yolaçtı. Panikle birlikte içeri sızan dumandan zehirlenen çoğu çocuk 12 kişi olay yerine çağrılan çok sayıdaki ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Düğün salonuna gelen iftafiye ekiplerinin kısa süren çalışması ile yangın kontrol altına alındı. Düğün salonu boşaltıldıktan sonra düğün salonu sahibi, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz