Güle Güle Oturun mimarı Selim Yuhay'ın eşi kendisine dava açtı! Hapse girebilir

Evim Şahane programı ile binlerce evi baştan yaratan mimar Selim Yuhay'ın yaşamı ve özel hayatı merak ediliyor. Binlerce evi baştan yaratan Selim yuhay'ın evi geçtiğimizdönemde çok merak edilmiş ve sosyal medya da adeta fenomen hale gelmişti.

Güle Güle Oturun mimarı Selim Yuhay'ın eşi kendisine dava açtı! Hapse girebilir

Evim Şahane programı ile binlerce evi baştan yaratan mimar Selim Yuhay'ın yaşamı ve özel hayatı merak ediliyor. Binlerce evi baştan yaratan Selim yuhay'ın evi geçtiğimizdönemde çok merak edilmiş ve sosyal medya da adeta fenomen hale gelmişti. Güle Güle Oturun adlı programla tanınan ünlü mimar Selim Yuhay geçtiğmiiz dönemde eşi ile boşanmıştı. Selim Yuhay'ın eski eşi Evlin Avidor'dan olan çocuklarıyla ilgilenmemesi sebebiyle hakkında dava açıldığı iddia edildi.

SELİM YUHAY HAKKINDA

Selim Yuhay (d. 23 Mayıs 1972, İstanbul) Ünlü Türk mimar. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1994 yılı mezunu, mezun olduktan sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firmasından 2 sene sonra kendi firmasını kurdu. Kendi alanında farklı mimari proje çözüm yaklaşımları ve kendine özgü çizgisiyle kısa zaman da dikkat çekti. Bunlara ek olarak Kanal D kanalında ekibiyle beraber Evim Şahane programının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D, 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen Evim Şahane programını 19 Ağustos 2015 tarihinde yayından kaldırmıştır. Selim Yuhay pek çok sosyal sorumluluk projelerine imza atmıştı.[1] Hobi olarak başlayan resim yapma isteğini de, profesyonelliğe taşıyarak kişisel sergilerini de açmıştır.

EŞİ ALDATMIŞTI

Sarıyer'de kendi tasarımı olan evini eşi ve çocuklarına bırakan Selim Yuhay iki yıl sonra kişisel eşyaları arasında bir defter buldu. Balerin E.A.'nın boşanmadan önce evli C.G. ile uzun zamandır ilişkisi olduğunu böyle öğrendi. E.A., 13 Haziran 2013'te el yazısıyla C.G.'nin evlilik teklifine cevaben "Kocam, eşim, ışığım ve her şeyim olarak kabul ediyorum" diye yazmıştı.İhanete uğradığını boşandıktan sonra öğrenen Yuhay'ın dünyası yıkıldı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde E.A. ve C.G.'ye 10'ar bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler