İzmir'de 19 yaşındaki Ethem fenalaşarak öldü

İşte bir genç ölümü daha… 19 Yaşındaki gencecik Ethem, aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşama gözlerini yumdu.

İzmir'de 19 yaşındaki Ethem fenalaşarak öldü

 Kötü haber İzmir’den geldi bu defa. İzmir’in Gaziemir İlçesinde Ethem Yenikent (19) adlı genç bir anda fenalaştı, hastaneye kaldırıldı, ancak müdahaleler onu kurtarmaya yetmedi.

>YERDE HAREKETSİZ YATIYORDU

>DHA’nın haberine göre; Yaşanan olay Çarşamba (dün) öğle saatleri sırasında Atatürk Bulvarı Altay Spor Tesisleri yakınında bulunan boş arazide yaşandı. Çevredeki vatandaşlar yerde hareketsiz yatan bir kişiyi görerek, durumu Sağlık Ekipleri ve Polisi aradı. Polisler yaptığı araştırmada Açıköğretim Lisesi öğrencisi olduğu anlaşılan Ethem Yenikent adlı genç sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

>UYUŞTURUCU MU KULLANDI?                                                        

>Genç Ethem, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamadı. Ethem’in cenazesi, savcının da incelemesi sonrasında İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Genç Ethem Yenikent’in kesin ölüm sebebi uyuşturucu kullanımı olasılığıyla ilgili yapılacak otopsi sonrası belli olacak. Olayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz