Kar maskeli cinayet zanlısı damat çıktı

Kırıkkale’de kar maskeli kişinin bıçakla saldırarak öldürdüğü Gülhanım Özyer yaşamını yitirmişti. Olayın şüphelisi damat çıktı.

Kar maskeli cinayet zanlısı damat çıktı

 Kırıkkale'de dün evde otururken uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu Gülhanım Özyer'in yaşamını yitirdiği Aynur Bulut'un da ağır yaralandığı olayın şüphelisi damadı çıktı. Bulut'un damadı Yalçın Olgun daha önce de başka bir suçtan 7 yıl boyunca cezaevinde yatmış, Olgun saldırının zanlısı olarak tutuklanarak cezaevine konuldu.

>DAMADI ÇIKTI

>DHA’nın haberine göre; olay, dün Yenimahalle semtinde 203'üncü Sokak'ta bulunan 5 katlı Zümrütkale Apartmanı'nın zemin katında meydana geldi. İddiaya göre evin ziline basan kar maskeli bir kişi kapı açılınca birlikte yaşayan ve bekâr oldukları öğrenilen Gülhanım Özyer ile Aynur Bulut'a bıçakla saldırdı. Olayda bir yemekhanede aşçılık yapan kadınlardan Gülhanım Özyer vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde yaşamını yitirirken, Aynur Bulut ise ağır yaralandı. Bulut'un tedavisine Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ediliyor hala.     

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">ÇELİŞKİLİ İFADELER

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Polis, daha önce de işlemiş olduğu bir suç nedeniyle 7 yıl boyunca cezaevinde yatan 37 yaşındaki Yalçın Olgun gözaltına aldı. Olgun Aynur Bulut'un damadı çıktı. Yalçın Olgun'un verdiği çelişkili ifadeler sonucu kayınvalidesinin sürekli olarak kendisini borçlandırdığını ve yaklaşık piyasaya 20 ile 30 bin lira borcunun olduğunu söylediği belirtildi. İfadesinden sonra adliyeye sevkedilen Yalçın Olsun tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz