Kayahan’ın anısına iki ayrı anma birden, anmada sert açıklamalar!

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Türk müziğinin efsane Kayahan'ın doğum gününe miras yüzünden kavgalı olan hayat arkadaşı İpek Açar ve güzel kızı Beste Açar damga vurdu. Ayrı ayrı yerlerde etkinlik düzenleyen ikili sert açıklamalarda bulundu.

Kayahan’ın anısına iki ayrı anma birden, anmada sert açıklamalar!

Akşam'ın haberine göre Kayahan'ın kızı Beste Açar ve eşi İpek Açar arasındaki miras kavgasında sular durulmuyor. Kayahan'ın doğum günü sebebiyle Haliç Kongre Merkezi'nde konser organize eden İpek Açar ve Nilüfer gibi ünlü isimler gecede sahne alırken Beste Açar ise Zorba Taverna'da babası için bir gece düzenledi. Kayahan’ın kızı Beste Açar'ın koltuğunun boş kalması hakkında konuşan İpek Açar, "Beste Hanım da kızıdır tabii ki onu davet ettik. Sizlerde göreceksiniz zaten protokol de de yeri hazırdır kendisinin" dedi.

Evi sattırmam!

Ayrı bir etkinlik düzenleyen Beste Açar ise Kayahan’a olan benzerliğiyle dikkat çeken kuzeni Erdinç Erişmiş’le sanatçının şarkılarını seslendirdi. Gece öncesi konuşan Beste Açar, “Ben o insanlarla yan yana gelmek istemiyorum. Babamın sahnede şapkasını sattılar. Mallara tedbir koydurdu diye haberler çıkıyor. Ben sadece Acarkent’teki eve tedbir koydurdum, onu satamazlar” diyerek ateş püskürdü.

Ünlü isimler sahne aldı

Usta sanatçı Kayahan'ın şarkılarının seslendirildiği gecede birçok ünlü isim sahnede mini bir konser verdi.  İstanbul Büyükşehir Belediye'sinin düzenlediği gecede İpek Açar, Nilüfer, Suat Suna, Yonca Lodi ve Mustafa Ceceli  gibi isimler şarkılarla usta sanatçıyı andı.

Nilüfer ablası teselli eder

İpek Açar’ın gecesine katılmayan Beste Açar, “Gitmediğim için o hanımefendi hüngür hüngür ağlamıştır. Nilüfer ablası onu teselli eder”dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz