Marmaris'te 'kızı paylaşamama' kavgasında saplı dönerli çatışma

Muğla Marmaris'te henüz kanı kaynayan bir grup liseli, 'kız kavgasına' tutuşunca, aralarında döner bıçaklı arbede yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde liseli gençler tekme tokat adeta birbirine girdi! İşte o anlar

Marmaris'te 'kızı paylaşamama' kavgasında saplı dönerli çatışma

Muğla Marmaris'te henüz kanı kaynayan bir grup liseli, 'kız kavgasına' tutuşunca, aralarında döner bıçaklı arbede yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde  liseli gençler tekme tokat adeta birbirine girdi! İşte o anlar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde lise öğrencileri ‘kız meselesi’ yüzünden kavga etti. Gençlerin ilk kavgasını polis sireni engelleri ama ikinci kavgada döner bıçakları kullanıldı. Dehşet dolu dakikalar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, dün akşam saatlerinde Marmaris Kemeraltı Mahallesi’ndeki Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi arkasında bulunan çıkmaz sokakta meydana geldi. Okullarından çıktıktan sonra toplanan yaklaşık 30 lise öğrencisi, sokak ortasında konuşmaya başladı. Konuşma, bir anda tartışma ve küfürleşmeye, ardından da yumruklu tekmeli kavgaya döndü.

POLİS SİRENİNİ DUYUNCA KAÇTILAR

Bölge esnafı önce polise haber verdi ardından kavgayı ayırmaya çalıştı. Polis sirenini duyan öğrenciler hızla kaçarak ara sokaklara dağıldı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, söz konusu adreste kimseyi bulamayınca bölgeden uzaklaştı.

İKİNCİ KEZ KAVGA ETTİLER

Yarım saat sonra bu sefer ilk buluştukları yerin iki sokak ilerisindeki 99 Sokak’ta bir araya gelen liseliler tekrar kavgaya başladı. Bu sefer kavgada, döner bıçağı da kullanıldı. Araya girenlerin müdahalesiyle öğrenciler dağıtılarak uzaklaştırıldı. Kavgada neyse ki ölen ya da yaralan olmadı.

Marmaris, Muğla ili'nin 13 ilçesinden biri ve bu ilçenin yönetim merkezi olan şehir.

Marmaris, batısında Reşadiye Yarımadası ve Kerme Körfezi, kuzeyinde Ula, doğusunda Balan Dağı, Karadağ ve Günlük Tepeleriile güneyinde Akdeniz ile çevrilidir. Körfezin önünde kıyıya ince bir dille bağlı olan Adaköy, onun önünde Bedir Adası, Keçi Adasıve Güvercin Adası bulunur. Kentin en eski kısmı denize doğru uzanmış bir tepe üzerine kurulu olan Kale Mahallesidir. Marmaris daha sonra eteklere doğru ve kıyı boyunda gelişmiştir. Hava ulaşımının yapıldığı Dalaman Havaalanı sadece bir saat uzaklıktadır.Rodos ise sadece 45 dakika uzaklıktadır.

Akdeniz ikliminin hakim olduğu ilçede yazlar oldukça sıcak ve kurak, kış ayları ise nispeten ılık ve bol yağışlı geçer. Dağların orografik konumu itibari ile Marmaris, Türkiye'ninRize'den sonra en bol yağış alan bölgelerindendir ve yıllık yağış miktarı 1200 mm üzerindedir. Kış aylarında şiddetli yağışlar yüzünden ilçede zaman zaman su baskınları ve sel görülebilir. Kışın cephe sistemlerinin geçişleri esnasında oldukça sık oraj (şimşek-gökgürültüsü) görülür. Mayıs - Eylül arası dönem pek yağış görülmez ve oldukça kurak geçer. Denizin ılıman etkisinden ötürü kış aylarında çok nadiren don görülür. Kar yağışı ise yüksek dağ yamaçlarında görülmekle beraber, kıyı kesimlere çok nadiren düşer

Kaynak: Diyarbakır Söz