Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Ekim İZLE - Şok eden cinayet itirafları

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Ekim yaşananlar ve dahası haberimizde

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Ekim İZLE - Şok eden cinayet itirafları

Müge Anlı 7 Ekim neler oldu sorusu ve Müge Anlı cinayet itirafları günün konusu oldu. Yayınlandığı ilk günden beri yüzlerce cinayet vukusunu çözen ve kayıpları yakınlarına ulaştıran ve bunu da halkın kulağı ve EGM ile ortak çalışmaları sonucu sağlayan Müge Anlı son hafta da Himmet Okatan cinayeti için yola koyuldu. Kayıp Hakan Esen nerede sorus da netlik kazadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Ekim'de şok eden cinayet itirafının akabinde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Vahşice işlenmiş cinayetlerin her gün bir yenisini çözen Müge Anlı, Hakan Esen öldü mü? bulundu mu? sorusunun cevabına netlik kazandırmak için araştırmalarına başlamıştı bile. Vahşice yanmış ve kopmuş bacağı bulunan Hakan Esen'den bir daha da ses alınamamaıştı. Ailesinin başvurduğu Müge Anlı'ya gelen ihbarda Veli Erol2un şahsına münhasır olan tarlasında kazı çalışmalarının yapıldığı haberinin üzerine ekip harekete geçti. 7 Ekim Müge Anlı2da Erol tarafından dolandırıldığını iddia edilen şahıslar arasında olabileceği iddia edilen Esen, son dakika gelişmeleri geldikçe haberimizde yayınlayacağız.

1 Ağustos'ta ortadan kaybolan Himmet Okatan'ın öldürülmesi akabinde Müge Anlı'ya başvuran ailesinin akabinde stüdyoya eski ve yeni eşi birlikte katıldı. Müge Anlı yaptığı araştırmalar doğrultusunda Yusuf Sipahi ve Süleyman Kurt isimlerine ulaştı. Bugünkü yayına katılan Süleyman Kurt, Himmet Okatan’ı Yusuf Sipahi’nin öldürdüğünü söyledi. Kurt; “Süleyman bana geldi. ‘Himmet’i öldürdüm attım. Arabasını da yakalım’ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz