Özlem Tekin'in mahallesinde deniz dibi temizliği

BODRUM'da, Türk rock müziğin güçlü sesi Özlem Tekin'in muhtar azası olduğu Küçükbük Mahallesi'nde deniz dibe temizliği yapıldı. Yapılan deniz dibi temizliğinde az miktarda atık çıkmasına sevinen Tekin, "Muhtarla dün temizledik" diye espri yaptı.

Özlem Tekin'in mahallesinde deniz dibi temizliği
Bodrum Belediyesi'nin 'Denize en çok mavi yakışır' sloganı ile ilçe genelinde yürüttüğü deniz dibi temizliği Küçükbük Mahallesi'nde devam etti. 11 dalgıcın katılımı ile yaklaşık 2 saat süren çalışmada az miktarda atık çıkması sevindirdi. Muhtar azası Özlem Tekin'in yakından izlediği etkinlikte öğrenciler de kıyı temizliği yaptı. Bir süre önce yaz sezonu hazırlıklarına başladıklarını belirten Tekin, "Bodrum genelinde süren deniz dibi çalışmalarında sıra bize geldi. Kıyı temizliği yaptığımız ve iskele tadilatları yaptığımız bir zamana denk geldi. Bizim çalışmalarımızda devam ediyor. İnşallah 10 gün içerisinde sahilimizi tamamen çiçek gibi yapacağız" dedi.
Deniz dibi temizliği ile ilgili "Çok güzel bir çalışma" diyen Tekin, "Sahillerimiz, kıyılarımız çok kıymetli. Sadece burada değil tüm Türkiye kıyılarında yapılması gereken bir çalışma. Elbette temizliktense başta kirletmemek gerekir. Lütfen dikkat edelim. Denize en çok mavi yakışır" diye konuştu.
'MUHTAR ÇOK ÇALIŞTIRIYOR'
Etkinliğe katılan öğrenciler ve dalgıçların yanı sıra vatandaşların isteğini kırmayıp hatıra pozlarında yer alan Tekin, bir belediye görevlisine "Muhtarlarla dün temizledik. Çalışıyoruz. Çalışmaktan bir deri bir kemik kaldım. 'Özlem koş oraya, Özlem koş buraya' muhtar çok çalıştırıyor. Sezon açılacak ama ben de bittim yani. Zor işmiş" diyerek espri yaptı.
Temizlik çalışmasını izleyenler arasındaki Kayhan Ceyhan ve Ebru Ceyhan çiftinin 8 aylık Ela Ceyhan adlı bebekleri de ilgi odağı oldu. Küçükbük Muhtarı Ali Akbulut'un belediye görevlilerine teşekkür ettiği temizlik çalışmasında az miktarda atık çıkması karşısında Özlem Tekin "Dün biz muhtarla dalıp temizledik. Tam not alacağız" dedi.

DHA

Kaynak: DHA