Görüş Bildir

Prof. Dr. Feriha Öz korona virüsünden öldü

Patoloji uzmanı Prof. Dr. Feriha Öz korona virüsü nedeniyle öldü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Öz, emekli olduktan sonra Edirne'ye yerleşmişti.

Prof. Dr. Feriha Öz korona virüsünden öldü

Korona virüsüne ilk yakalanan hekim Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun ardından tıp dünyasından bir üzücü haber daha geldi.  Virüse yakalanan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi patoloji uzmanı Prof Dr. Feriha Öz vefat etti. Feriha Öz emekli olduktan sonra Edirne’de yerleşmişti.

Haberi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen sosyal medya hesabında duyurdu. Aynı zamanda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Büge Öz’ün kayınvalidesi olan Prof. Dr. Feriha Öz, 87 yaşındaydı.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Patoloji Dernekleri Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Bakır, “Değerli meslektaşlarım, Tüm patoloji camiasına bilimsel yanı ile katkı sunmuş, sosyal yanıyla da hepimize dokunmuş ve her zamanki güler yüzüyle bizlere moral vermiş değerli hocamız Prof. Dr. Feriha Öz’ü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Allahtan rahmet diliyoruz. Tüm yakınlarına ve patoloji camiasına baş sağlığı diliyoruz. Bizleri yetiştiren hocamızın yolundan yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi