Survivor 2017 12 Şubat eleme adayları kimler, kimin ismi yazıldı? Eser kimi söyledi

Dominik’te heyecan doruklara ulaştı. Gönüllüler ikinci dokunulmazlığı da kaybetti ve bireysel dokunulmazlığı Eser kazandı. Peki, Survivor 2017 12 Şubat kimler eleme adayı oldu, Gönüllülerde eleme potasına kimler girdi, 12 Şubat Survivor konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Eser kimi söyledi, Fatih ne ceza aldı?

Survivor 2017 12 Şubat eleme adayları kimler, kimin ismi yazıldı? Eser kimi söyledi

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

TV8’in reyting erkortmeni, heyecan dolu yarışması Survivor 2017, 12 Şubat akşamı dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanıyla ekranlarımıza geldi. Survivor 2017’de ikinci dokunulmazlığı da Gönüllüler kaybetti, bireysel dokunulmazlığı Eser West kazandı. Peki, Survivor 12 Şubat 2017’de ada konseyinde Gönüllülerden kimler eleme adayı oldu, eleme potasında kimler var, Fatih Eser ve Erdi kavgası ne oldu, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Eser kimi söyledi?  İşte detaylar…

12 ŞUBAT ADA KONSEYİ BAŞLADI, ACUN’DAN FATİH’E CEZA!

Survivor 2017 12 Şubat ada konseyi başladı. Acun Ilıcalı Serhat Akın’ın sakatlığı ve Fatih’in kavgası hakkında konuştu. İkinci dokunulmazlık oyununda Fatih, Eser ve Erdi’nin kavgası konseyde tartışıldı. Acun Ilıcalı Fatih’e ceza verdi. Fatih, bundan sonra Ünlüler takımının kazandığı ilk ödülden yararlanamayacak. Daha sonra Gönüllüler takımına dönen Acun Ilıcalı oylamayı başlattı.

OYLAMA BAŞLADI, TAKIMIN YARISI NERDEYSE ADAY!                   

Gönüllüler takımında Cumartesi akşamı Sadin, Erdi ve Yiğit aday olmuştu. 12 Şubat Survivor 2017’de Eser bireysel dokunulmaz olmuştu. Tuğçe, Eser, Sadin, Erdi ve Yiğit yazılamayacaktı. Ve oylama başladı. Burçak Volkan’ı yazdı. Sadin, Anıl, Erdi, Berna ve Volkan’ın Gökhan’ı yazdığı görüldü. Ogeday, Elif, Tuğçe ve Eser’in kimi yazdığı görülmedi. Peki, 12 Şubat Survivor’da kim dördüncü eleme adayı, en çok kimin ismi yazıldı?

GÖNÜLLÜLERDE EN ÇOK KİMİN İSMİ YAZILDI

Survivor 2017 12 Şubat ada konseyinde Gönüllülerde oy sayımı başladı. 4 Anıl, 1 Berna, 1 Volkan’ın ismi çıkarken, Gökhan’ın da 6 defa ismi çıktı. Böylelikle 12 Şubat ada konseyinde Gönüllülerde ismi en çok yazılan isim Gökhan oldu ve Gökhan dördüncü eleme adayı.

GÖKHAN: ERDİ ÇOK MEMNUN OLMUŞTUR

Dördüncü eleme adayı olan Gökhan; “Sayısına kadar beklediğimiz bi sonuçtu. Ben adada ne gerçek gördüysem bunu dile getiriyorum, yanlış neyse üstüne gidiyorum, kimseden de korkmuyorum. Erdi çok memnun olmuştur, sürekli beni potaya çağırıyordu geldim burdayım. Sıkıntı yok, kimseye kırgınlığım yok” diye konuştu.  Peki, bireysel dokunulmaz olan Eser West kimi söyledi?

Bireysel dokunulmazlık kolyesini boynunda taşıyan Eser ise beşinci eleme adayını; “Bu gerçekten çok zor bir pozisyon. Gönül ister ki kimseyi söylemeyeyim keşke kazansaydık. Bir isim söylemem gerekiyor ve iki hafta onun ismini yazdım, o yüzden Elif diyeceğim. Fakat ona karşı hiç birşeyim yok o da biliyor bunu. Hayırlısı neyse o olsun” sözleriyle belirledi. Elif beşinci eleme adayı.

ELİF: BEN BİLİYORDUM

Elif; “Ben Eser’in beni söyleyeceğini biliyordum. Ama şöyle bir durum söz konusu ki dünkü potada Yiğit’in ismini verip bugün benim ismimi vermesi de çok şaşırtıcı. Benim de hiç sakındığım, gocunduğum, üzgünlüğüm yok. Sadece şunu söylemek istiyorum. Genelde kulis yapıyo diye yapılan suçlamalar sonucunda kulisi kimlerin yaptığını çok çok iyi biliyoruz. Tamamıyla kendi özgüvenim ve kendi dürüstlüğümde burdayım. Halkın kararı” dedi.

HALK SMS OYLAMASI DA BAŞLADI!

Acun Ilıcalı beş eleme adayı da belli olunca Halk SMS oylamasını başlattı. Survivor izleyicileri desteklediği yarışmacının ismini yazıp 1890’a mesaj gönderebilir. Survivor 2017’de bu hafta bütün adaylar Gönüllülerden. Gönüllüler takımında Erdi, Sadin, Yiğit, Gökhan ve Elif eleme potasına giren eleme adayları oldu. Elenen isim Salı günü belli olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz