Survivor 2017 13 Mart sembol oyununu kim kazandı? Mor odada Menemen

Survivor 2017 13 Mart ödül oyunu sonrası sembol oyunu ekranlara geldi. TV8’de 13 Şubat akşamı sembol oyununu kim kazandı, kimin kaç sembolü var, Survivor 2017 13 Mart sembol finale kimler çıktı, erkeklerde sembolü kim kazandı, mor odaya kimler gitti, 13 Mart sembol oyununda ödül neydi?

Survivor 2017 13 Mart sembol oyununu kim kazandı? Mor odada Menemen

RAMAZAN GÜNOĞLU

TV8’in reyting fenomeni yarışma programı Survivor 2017, oldukça dolu bir Pazartesi yaşattı seyircisine.  Ödül oyunuyla karşımıza çıkan Survivor 2017’de 13 Mart akşamı Ünlüler takımı ödülü kazandı ve karınlarını doyurdu. Sonrasında ise sembol oyununu izledik. 13 Mart ödül oyununu kaybeden Gönüllüler takımı açlığı iliklerine kadar yaşadılar. Gönüllüler en azından Sembol oyununu kazanmak ve Menemen yemek istiyorlardı. Gönüllüler sembol oyunlarındaki başarısızlığı üstlerinden atabildiler mi acaba? Peki, Survivor 2017 13 Mart sembol oyununu kim kazandı, sembol ödülünü kim kazandı, mor odaya hangi isimler gitti, Survivor 13 Mart 2017 sembol oyununda ödül neydi, erkekler sembol oyununda kimler finale çıktı ve erkeklerde sembolü kim kazandı, kızlarda finale kim çıktı ve kızlarda sembolü kim kazandı? İşte cevabı…

GÖNÜLLÜ ERKEKLER BU KEZ İYİ DAYANDI!

Survivor 2017 13 Mart sembol oyununu her zamanki gibi Alp Kırşan sunuyordu ve erkekler sembol oyunu kızlardan önce izlendi. Erkekler sembol oyununda ilk önce Ogeday Fatih’i eledi ve bir üst tura çıkmayı başardı. Sonrasında Volkan ve Serhat karşılaştı, Volkan Serhat’ı eledi. Sembol oyununda daha sonra Anıl ve Furkan Kızılay karşı karşıya geldi. Anıl, Furkan’ı elemeyi başararak büyük bir sürpriz yaptı. Dominik’te ilginç bir mücadele daha yaşandı. Gönüllüler takımının zayıf halkası olarak görülen Erdi, Ünlülerin güçlü ismi Sedat’la karşılaştı ve Sedat Erdi’yi elemeyi başardı. Daha sonra Adem ve Gökhan karşı karşıya geldi. Adem Gökhan’ı eleyebildi.

13 MART ERKEKLERDE SEMBOLÜ KİM KAZANDI?                                           

Survivor 2017 erkekler sembol oyununda finale kalan isimler Gönüllüler takımından Ogeday ve Ünlüler takımından Sedat oldu. Ogeday, Sedat’ı önce 5-2, daha sonra da 5-3 mağlup ederek 13 Mart Survivor 2017 sembol oyununda erkeklerde sembolü kazanan isim oldu. Ogeday ilk kez Gönüllülerde sembol kazanan isim.

KIZLARDA SEMBOLÜ KİM KAZANDI?          

Kızlar sembol oyunu başladı ve ilk olarak Gönüllülerden Elif, Pınar’ı eledi. Sonrasında Şahika Berna ile karşılaştı ve Berna’ya mağlup olarak elendi. Tuğçe Melis de Sabriye’yi mağlup edince ödülün ve sembolün Gönüllülere geleceği kesinleşti. Daha sonra Gönüllü kızlar birbirleriyle yarıştı. Burçak Elif’i eledi ve finale çıktı. Daha sonra Tuğçe ve Berna final için yarıştılar. Tuğçe Berna’yı yendi ve finalde Burçak’ın rakibi oldu. Tuğçe Melis, finalde Burçak'ı mağlup etti ve sembolün sahibi oldu. Tuğçe; Burçak, Elif ve Erdi'yi seçti, Ogeday ise Anıl, Bulut ve Volkan'ı seçti ve bu isimler mor odada menemen yiyip sanal gerçeklik gözlüğünün tadını çıkardılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz