Survivor 23 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Onların günü

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor 2016, 23 Nisan Cumartesi akşamı iletişim ödül oyunu heyecanıyla ekranlara geldi. 23 Nisan ödül neydi sorusunun cevabı da çok tatmin edici ve duygusaldı. Kazanan takım arkadaşlarından gelen videoları izleyecekti. Geçtiğimiz haftaki iletişim ödülünü Gönüllüler kazanmıştı. Peki, 23 Nisan survivor iletişim ödülünü kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, Cumartesi Survivor’da hangi takım kazandı?

Survivor 23 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Onların günü

AHMET DEMİR

23 Nisan 2016 Cumartesi ödül oyunu heyecanı izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Her Cumartesi Turkcell 4,5G hızıyla BİP uygulamasından aile veya arkadaşlarıyla alakalı bir iletişim ödül oyunu oynayan Ünlüler ve Gönüllüler takımı 23 Nisan Survivor 2016’da bir iletişim ödülü için daha karşı karşıya geldi. Ünlüler takımında Atakan ve Tuğba Özay sakatlığı olduğu için, Semih de ayağının üzerine basamadığı için oynayamadı.

ÜNLÜLER 2-1 ÖNE GEÇTİ GEÇMESİNE DE!

Survivor 2016 iletişim ödülü oyununa Ünlüler takımı iyi başladı ve Yunus Günçe ile Nagihan’ın aldığı sayıyla 2-1 öne geçti. Daha sonra Gönüllüler Efecan ile skoru eşitledi ve 2-2 oldu. Daha sonra Ünlüler takımı yine öne geçmeyi başardı Ezgi ile. Gönüllüler takımı bu dakikadan sonra her iletişim ödül oyununda olduğu gibi bu haftaki oyunda da vitesi 5’e taktı ve motivasyonlarını artırarak öne geçtiler. Damla, Gizem Memiç, Efecan ve İbrahim ile sayıları alan Gönüllüler takımı skoru 9-7’yekadar da getirmeyi başardı.

GÖNÜLLÜLER 23 NİSAN SURVIVOR’DA KAZANDI MI?

Survivor 23 Nisan ödül oyununu kim kazandı, iletişim ödülünü kim kazandı sorusu da yanıt buldu. Survivor’da Gönüllüler Ünlüler karşısında 9-7 öne geçmeyi başarmıştı. Son etapta ise Ünlülerden Nagihan, Gönüllülerden Damla ile karşı karşıya geldi Damla ve Nagihan nefes kesen, ağızları açıkta bırakan müthiş bir performans sergiledi. İkisi de parkuru aynı anda tamamladı ve ikisi de frisbileri aynı anda attı. Ancak daha hızlı olan Damla’nın frisbileri önce ulaştı ve kazanan takım Gönüllüler oldu.

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER’İN SEVİNÇ TARTIŞMASI BİTMİYOR!

Survivor 2016’nın başından beri Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki sevinç tartışması her geçen gün daha da alevleniyor. Dün kazanılan ödül oyunu sonrası Ünlüler takımının Gönüllüler takımını üzecek davranışlarda bulunması, 23 Nisan Cumartesi iletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler’in de aynı şekilde Ünlüler’i üzecek davranışta bulunmasına neden oldu ve bu sevinç tartışması iki tarafın da gündemi haline geldi.

GÖNÜLLÜLERE ARKADAŞLARINDAN GELEN VİDEOLAR

Gönüllüler takımındaki yarışmacılara arkadaşlarından gelen videoları izlerken kendilerinden geçtiler, kimisi güldü yarışmacıların kimisi ağladı. Bu görüntüler hem sosyal medyayı salladı, hem de Survivor fanatiklerini ekran başında tuttu.

Kaynak: Diyarbakır Söz