Survivor 5 Haziran 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İki kişiden biri

TV8’de yine Survivor, yine ilginç bir dokunulmazlık oyunu. 5 Haziran 2016 Pazar akşamı Survivor 2016, haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla karşımıza çıktı. Sonunda poligon atışının olduğu ve değişik bir parkurda oynanan dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllülerin yarışı nefes kesti. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2016 5 Haziran dokunulmazlığı kim aldı, 5 Haziran Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, bireysel dokunulmazlığı kim aldı? İşte detaylar haberimizde…

Survivor 5 Haziran 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İki kişiden biri

OKTAY DEMİR

5 Haziran 2016 Pazar akşamı Survivor dokunulmazlık oyunu kritik ve oldukça önemliydi. Kaybeden takımdan bir eleme adayı çıkacak, ikinci dokunulmazlığı da aynı takım kaybederse bir aday daha çıkacak. Yani bundan böyle Survivor 2016’da her hafta iki aday çıkacak ve geçtiğimiz günlerde yapılan Büyük SMS oylamasındaki sonuçlara göre bir kişi adaya veda edecek. İşte bu denli önemli olan dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2016 5 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor dokunulmazlığı kim aldı, bireysel dokunulmazlık kolyesini kim kazandı, kim bireysel dokunulmaz, bu haftaki ilk dokunulmazlığı kim kazandı gibi soruların yanıtı…

BİR ÜNLÜLER, BİR GÖNÜLLÜLER!

5 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununa iki takım da iyi başladı. Gönüllüler ve Ünlülerde yarışmacılar ilk başlardaki etaplarda oyunu çözmeye çalıştı. 5-5’e kadar sayıları bir Ünlüler alıyordu, bir Gönüllüler. Daha sonra Ünlüler takımı Semih ve Nagihan’ın aldığı sayılarla 8-5 öne geçti. Gönüllüler ise Serkay ve İbrahim ile 8-7 yaptı skoru. Daha sonra Ünlüler yine Atakan ile 9-7 öne geçti. Nagihan ve Damla eşleşmesinde kazanan Damla oldu ve skor 9-8’e geldi.

SURVIVOR 5 HAZİRAN HANGİ TAKIM DOKUNULMAZ OLDU?

Survivor 5 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt bulacaktı artık. Gönüllüler takımından Serkay ile Ünlüler takımından Avatar Atakan karşı karşıya geldi. Atakan parkuru önde tamamladı ve atışlara başladı. İlk üç atışta isabet tutturan Atakan son iki atışı da yaptı ve dokunulmazlığı Ünlülere getirdi. 5 Haziran Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 10-8 kazandı ve Gönüllüler takımından bir aday çıkmasını sağladılar.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMİN?

Survivor 2016’da 5 Haziran akşamı Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybetti ve aralarından birini eleme adayı olarak çıkaracaklardı. Ancak öncesinde bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. Damla daha önce Kıbrıs finalisti olmayı hak ettiği için dokunulmaz. Bir de bireysel dokunulmazlığı alan kişi yazılamayacak ve iki kişiden biri aday olacaktı. Peki, Survivor 2016 5 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kimin ismi yazılamayacak.

İBRAHİM KAZANDI!

Survivor 2016 5 Haziran bireysel dokunulmazlık oyununu İbrahim Giydirir kazandı. Serkay ya da Efecan, konseyde kimin ismi yazılacak merak konusu.

Kaynak: Diyarbakır Söz