Tarafız Haydarpaşa'da tavırlıyız.

Cumhuriyet'ten kalan değerler noktasında Haydarpaşa Tren Garı'nın olduğu arazinin deprem toplama yeri olarak kalmasıgerektiğini savunan Kadıköy Belediye Başkan'ı Aykurt Nuhoğlu,böyle birafet karşısında arazi üzerinde rahatlıkla 400 bin kişiyiağırlayabileceklerini söyledi.

Tarafız Haydarpaşa'da tavırlıyız.
"Kadıköy özgürlüğün kenti, biz bu kentte hayal kurmaya devam edeceğiz " diyen Kadıköy Belediye Başkan'ı Aykurt Nuhoğlu,'Hızlı Tren' projesi nedeniyle 1 Şubat. 2013 tarihinde kapatılan Haydarpaşa Tren Garı için "Tarafız Haydarpaşa'da tavırlıyız. Moda'da ki camiye gelince biz Kadıköy'lüler ihtiyaç duyarsak yaparız. Bırakın kararı biz verelim, bırakmazsanız da kararı yine biz vereceğiz" diyerek bu konuda ki tavrını ortaya koydu.
Kadıköy Belediyesi'nin 31. kuruluş yılı kutlamaları nedeniyle Cadde Bostan Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, 1 yıllık çalışma süresi içindehazırladıkları 25 projeyi tanıtarak hayallerini gerçekleştirmeye devam edeceklerinibelirten Başkan Nuhoğlu, tüm projelerinin gerçekleşeceğini ve Kadıköy'de yaşamanın ayrılacılığa dönüşeceği müjdesinide verdi.
Kadıköylülerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin ev sahipliğini yapan Başkan Aykurt Nuhoğlu'nun " Yağma politikalara izin vermeyeceğiz" sözü ise geceye damgasını vururken sunumları da sık, sık alkışlarla kesildi.
CHM'de ki etkinliğine; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İl Başkanı Murat Karayalçın, Kadıköy'ün eski Belediye Başkanları: Cengiz Özyalçın, Osman Hızlan ve Selami Öztürk'ün yanı sıra çok sayıda partili ile Kadıköy sakinleri katıldı. Ünlü sanatçılardan Metin Akpınar, Enis Fosforoğlu gibiisimlerinde renk kattıkları gece Leman San konseriyle devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz