Trafikte hafta sonu bilançosu

Diyarbakır, Elazığ ve Şanlıurfa üçgeninde meydana gelen trafik kazasında bir sürücü hayatını kaybetti, 4'ü Suriyeli 8 kişi yaralandı.

Trafikte hafta sonu bilançosu

Alınan bilgiye göre, Zülküf Şeker'in (60) kullandığı 23 LP 638 plakalı otomobil, Elazığ-Diyarbakır karayolunun 25. kilometresindeki Kuyulu köyü mevkisinde devrildi.

Kazada, sürücü Şeker olay yerinde yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

SURUÇ YOLUNDA

Hüseyin Yıldız yönetimindeki 63 MU 076 plakalı minibüs, Suruç-Şanlıurfa karayolunun 8. kilometresinde karşı yönden gelen Mehmet Durmaz'ın kullandığı 63 ZT 476 plakalı pikapla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen minibüsün sürücüsü ile araçtaki Suriye uyruklu 4 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı.

ŞARAMPOLE

Kovancılar İlçesi'nde öğretmen Serhat K., 23 LE 974 plakalı otomobile ile Elazığ-Bingöl karayolunda giderken direksiyon kontrolünü yitirince araç şarampole yuvarlardı. Karayolundan geçen ve kazayı gören sürücüler, şarampole yuvarlanan araca müdahale ederek sürücü Serhat K.'yi çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralanan Serhat K., çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, araç yanmaya başladı. İtfaiye ikepleri de kaza yerine çağrılırken, araç kısa sürede alev alev yanarak kül oldu. Aracın yanması oradan geçenler tarafından cep telefonları ile kayıt edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz