Vahşet! 7 yaşındaki çocuğa türlü türlü işkenceler yapılır domuzlara yem edildi

Son dakika bir anne vahşeti yaşandı. 7 yaşındaki oğlunu korkunç işkencelerle öldüren cani annenin, sonra da oğlunu domuzlara yem ettiği haberi dünya gündemine oturdu.

Vahşet! 7 yaşındaki çocuğa türlü türlü işkenceler yapılır domuzlara yem edildi

Son dakika bir anne vahşeti yaşandı. 7 yaşındaki oğlunu korkunç işkencelerle öldüren cani annenin, sonra da oğlunu domuzlara yem ettiği haberi dünya gündemine oturdu. Amerika Kansas'ta yaşanan korkunç olay ile alakalı detaylara ulaşılıyor. Adrian'ın üvey annesi Heather Jones ve öz babası Michael Jones, 7 yaşındaki çocuğa akıl almaz işkenceler yaptı.  öldürlmesi akabinde de domuzlara yem etti.

Adrian Jones'un bu gülümsemesi, öz babası ve üvey annesinin korkunç işkenceleri sonrası soldu. 7 yaşındaki çocuk açlıktan bir deri bir kemik kaldı ve hayatını kaybetti, ama vahşet burada son bulmadı.

İngiliz gazetesi Daily Mirror'da yer alan habere göre talihsiz çocuğu kesme tahtalarına bağlayan, aç bırakan, saatlerce soğuk havada dışarıda bırakan canavar çift, yaptıkları her şeyin fotoğrafını çekerek bilgisayara kaydetti.

Ortaya çıkan fotoğrafların birinde küçük çocuğun evin bahçesinde çöp dolu olan havuzda buz gibi suyun içinde saatlerce bekletildiği görüldüğü gibi zayıflığı da dikkatlerden kaçmıyor.

Tüm bu korkunç detaylar, vahşetin yaşandığı ev sahibinin, sapık çiftin bilgisayarına bakmasıyla ortaya çıktı.

Küçük çocuk 2015 yılında kaybolmuş, ceset parçaları ise domuz kafesinin civarında bulunmuştu. Bunun üzerine yapılan araştırmalar üzerine küçük çocuğun öldükten sonra cesedinin domuzlara yedirildiği ortaya çıktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz