Arınç nikah şahitliği yaptı!

Arınç, dayısı merhum Ali Yönet'in torunu Ayşe Yönet ile Fatih Bamyacı'nın nikah törenine katılarak, gelinin nikah şahitliğini yaptı

Arınç nikah şahitliği yaptı!

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp'in kıydığı nikahın ardından gelin ve damada mutluluklar dileyen Arınç, Ayşe Yönet'in akrabası olarak ailesini temsilen nikaha katıldığını söyledi.

Ayşe Yönet'in babası merhum Necati Yönet ile çok yakın arkadaşlığı ve akrabalığı olduğunu belirten Arınç, ''Birbirimizi çok seviyoruz. Damadımızı da tanıdık. Onu da çok beğeniyoruz. Bizim için aile çok önemli. Bizim inancımızda, geleneklerimizde, örf ve adetlerimizde ailenin çok önemli bir yeri var'' dedi.

Aile sağlam temeller üzerine kurulursa, o toplumda bereket olacağını ifade eden Arınç, ''İnşallah bu gençlerimiz evliliğin, aile olmanın, karı koca olmanın sorumluluğunu biliyorlar. İnşallah örnek bir aile olacaklar, güzel çocuklar yetiştirmek üzere, toplumda herkesin örnek göstereceği bir yuva kuracaklar. Buna gönülden inanıyoruz'' diye konuştu.Nikahın kıyılmasının ardından kendisine verilen aile cüzdanını geline teslim eden Arınç, daha sonra gelin ve damadın yakınlarını tebrik ederek salondan ayrıldı.

İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz