Baran ve Şimşek ailesinin sevinci!

Diyarbakır'ın eşraflarından Baran ve Şimşek ailesinden Ali Baran, Emine Şimşek'le Altındağ Dinlenme Tesislerinde organize edilen mühşemel düğünle dünya evine girdi.

Baran ve Şimşek ailesinin sevinci!

Diyarbakır’ın önde gelen iki ailesinin mutlu günü, Güneydoğunun en büyük ve kolonsuz düğün salonu olan Altındağ Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Merkezinde gerçekleşti. İş adamı Ali Baran, Emine Şimşek ile düzenlenen muhteşem düğünle, dünya evine girdi.

ALTINDAĞ DİNLENME KOMPLEKSİNDE MUHTEŞEM DÜĞÜN

Altındağ Dinlenme Kompleksi içinde yer alan Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Merkezi yine önemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Diyarbakır’da önemli yatırımlara imza atan Baran ve Şimşek ailelerinin çocukları muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

DÜĞÜNE SEÇKİN DAVETLİLER KATILDI

Ali Baran ve Emine Şimşek çiftinin düğün törenine, Kayapınar Kaymakamı Ünal Koç, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Odabaşı, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetiminde faaliyet yürüten iş adamları, Diyarbakırlı sanayiciler ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. İş adamı ve araştırmacı yazar Mehmet Ali Altındağ da düğüne gelerek Baran ve Şimşek, ailelerini tebrik etti.

Gece geç saatlere kadar süren düğün töreninde davetliler halaylar eşliğinde gönüllerince eğlendi. UZAY HABER TV ve Diyarbakır Söz Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz