Beyoğlu vatandaşları ziyaret etti

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede bulunan bazı aileleri ziyaret etti.

Beyoğlu vatandaşları ziyaret etti

Diyarbakır’da mahalle ve ev ziyaretlerini sürdüren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçeye bağlı Yunus Emre ve 5 Nisan mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi, bazı ailelere misafir oldu.

Gündüz belediyenin faaliyet ve çalışmaları için mesai harcayan Beyoğlu, akşam ise mahalle ve ev ziyaretlerine çıkarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Vatandaşların yaşadıkları sorunları yerinde görme imkanı bulan Beyoğlu, Yunus Emre ve 5 Nisan mahallerine çıkarma yaparak esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen ve çeşitli hediyeler takdim eden Beyoğlu, ”Vatandaşı kendi ayağımıza getirmeyeceğiz. Samimiyet, gayret ve tevazu ile kendimiz onların ayağına gideceğiz. Onlarla bir araya gelmekten büyük bir muhabbet duyuyoruz" dedi.

VATANDAŞIN GELMESİNİ BEKLEMEDEN BİZ GİDECEĞİZ

Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ile AK Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Alakuş’un da hazır bulunduğu ziyaretlerde vatandaşların ilgisi ile karşılanan Başkan Beyoğlu, çeşitli hediyeler takdim ettiği çocuklarla yakından ilgilendi.

 Bazı çocukları kucağına alarak onlarla oynayan Beyoğlu, vatandaşların yaşadığı sorunları yerinde görerek çözüm üretmekten mutlu olduklarını kaydetti. “Vatandaşı kendi ayağımıza getirmeyeceğiz, biz onların ayağına gideceğiz” diyen Beyoğlu, halkın öneri ve taleplerini dikkate alarak hizmet üretmeye çalıştıklarını dile getirdi. Beyoğlu, ”Burada esas misafir olan biziz. Milletimiz bu makamların sahibidir. Vatandaşı kendi ayağımıza getirmeyeceğiz. Samimiyet, gayret ve tevazu ile kendimiz onların ayağına gideceğiz.  Onlarla bir araya gelmekten büyük bir muhabbet duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz