Efsanevi komedyen Halit Akçatepe felç mi kaldı?

Efsane komedyen Kemal Sunal ile birlikte rol aldığı filmlerde izleyiciyi kahkaha krizine sokmayı başarabilen ve oynadığı her filmi beğenilen Halit Akçatepe 2014 Aralık ayında felç geçirmişti. Usta oyuncuyla ilgili yeni haberler var.

Efsanevi komedyen Halit Akçatepe felç mi kaldı?

 Kemal Sunal ile birlikte rol aldığı her film ayrı güzel, ayrı komikti. Usta oyuncu Halit Akçatepe 2014 Aralık ayında felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Akçatepe’nin sağlık durumu Söylemezsem Olmaz programında ele alındı.

>Türk sinemasının aranan yüzlerinden Oya Aydoğan'ın verdiği bilgiler doğrultusunda; 77 yaşındaki efsanevi usta komedyen Halit Akçatepe'nin vücudunun bir kısmının felçli kaldığını öğrendik. Güzellik kraliçesi Oya Aydoğan, "Halit Akçatepe’nin kızı yurtdışından gelmiş, her şeyiyle de ilgileniyormuş fakat yurtdışında yaşadığı için sanatçının bakımevine yerleşmesi düşünülüyormuş, genç bir eşi de vardı onlar da ayrıldı galiba" diye açıklama yaptı. 77 yaşındaki usta komedyenin refakatçileri de hastane odasından bir fotoğraf paylaştı. Usta oyunculardan Müjdat Gezen'in de Halit Akçatepe'yi bir an olsun yalnız bırakmadığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz