Görüş Bildir

Forum AVM ev sahibi yaptı

Forum Diyarbakır AVM’nin düzenlediği kampanyada çekilişte daire kazanan talihli Dılbirin Şimşek, evinin anahtarını teslim aldı.

Forum AVM ev sahibi yaptı

Güneydoğu’nun en büyük alıveriş merkezi olan Forum Diyarbakır AVM’nin düzenlediği kampanyada çekilişte daire kazanan talihli Dılbirin Şimşek, evinin anahtarını aldı.

Yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi Forum Diyarbakır AVM bir talihliyi daha ev sahibi yaptı. 5 Mayıs tarihinde pop sanatçısı Oğuzhan Koç’un da konser verdiği etkinlikte düzenlenen çekilişte lüks daire kazanan Dılbirin Şimşek nişanlısı Dilan Yel ile birlikte lüks dairenin bulunduğu Yenişehir ilçesindeki Altınpark konutlarına gelerek, Forum Diyarbakır AVM yetkililerinden evinin anahtarını teslim aldı. Mutluluklarını basın mensuplarıyla paylaşan nişanlı çift, evlilik arefesinde ev sahibi oldukları için büyük sevinç yaşadı.

“EVLİLİK HEDİYESİ OLDU”

Talihli Dılbirin Şimşek, Forum Diyarbakır AVM’nin 14 Ocak-5 Mayıs tarihleri arasındaki kampanyada yaptığı 2 bin liralık alışveriş neticesinde ev kazandığını ifade ederek, “Çok mutluyum. Çeyiz alışverişi için gitmiştik,2 bin liralık alışveriş yaptık ve yirmi tane çekiliş hakkımız oldu. Evi kazandığımı bir arkadaşımdan öğrendim ve çok şaşırdım. Bende o esnada evdeydim. Forum AM’ye gitmemi söyledi. Arabaya atlayıp gittim yetkililerle görüştüm daha sonra temsili anahtarı Oğuzhan Koçtan aldım. Bizim için evlilik hediyesi gibi bir şey oldu” dedi.

“BU ZAMANDA EV SAHİBİ OLMAK KOLAY DEĞİL”

Talihlinin nişanlısı olan Dilan Yel, ise “Nişanlım beni aradı ve evin çıktığını söyledi. İnanmadım şaka yaptığını ve beni dışarı çıkarmak için bana uyduruyor sandım. Sonra bir kaç kez daha üst üste arayınca şaka yapmadığını anladım. Çok sevindim, çünkü bu zamanda ev sahibi olmak kolay değil” şeklinde konuştu.

“İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Anahtar tesliminde konuşan Forum Diyarbakır AVM Pazarlama Müdürü Gürsel Demir de, ilklerin öncüsü olan Forum Diyarbakır AVM’nin bundan sonrada sürpriz kampanyalarının süreceğini belirtti. Demir, yakın zamanda bir kampanya düzenleyeceklerini aktararak, şunları kaydetti:

“Forum AVM bugüne kadar dört tane büyük kampanya düzenledi. Dördüncü büyük kampanyamızın da talihlisi Dılbirin bey oldu. Her yüz TL’lik kuponlarla yapılan alışverişe yaklaşık yüz seksen bin kişi içerisinde asıl talihli olarak daire kampanyasını Dılbirin bey kazandı. Bugün de dairenin tüm resmi işlemlerini bitirmiş olup kendisine daireyi teslim ettik. Kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını, güle güle oturmalarını temenni ediyorum. Forum AVM olarak bölgede ve ilimizde ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz. Yakın bir zamanda da buna benzer kampanyalarla ziyaretçilerimizi ağırlıyor olacağız.”

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi