AMEDSPOR FK KUPA BEYİ


Ligde istediğini bulamayan Amedspor Türkiye ziraat kupasında istim üstünde aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Bursaspor'u deplasmanda yenmesi büyük bir zafer…

Kupada  çeyrek finale kalan Amedspor yedi süper lig takımı içinde 2.ligde kupanın tek beyi  tek temsilcisi olarak  kaldı.

Kupada gösterdiği başarının aynısını ligde göstermesini isteyen taraftarlar Amedspor'un kupa maçlarında oynadığı  futbolun ligin çok üstünde olduğunu ifade ediyorlar.

Aynı zevki aynı heyecanı lig maçlarında görmek istiyorlar.

Mütevazi ve kısıtlı bir kadro ile  mücadele eden Amedspor'un en büyük avantajı sporcuların birbirini iyi tanıması ve oturmuş bir takım iskeletine sahip  olmasıdır..

Teknik direktör ve teknik ekibin Diyarbakırlı olması da başarıda en büyük etken!

Kupada üç   büyük takımdan biri  Diyarbakır'a  gelirse Amedspor ve Diyarbakır kenti için çok iyi bir  moral  olur.

 

 

 

                               Gelelim Diyarbekirspor'a uzun aradan sonra sahasında çıktığı 2. yarının 3. maçında Kahramanmaraş Belediyesine 2- 0 yenilerek  hayal kırıklığı  yaratı.  Rakip istediğini çok kolay aldı… Elini kolunu sallayarak üç puanını cebe indirdi. Futbolcuların kötü oyunu maçı izleyen taraflı tarafsız herkesin tepkisi aldı.

Diyarbekirsporun evinde aldığı üçüncü mağlubiyet Şampiyonluk hesapları yapan hedefi olan bir takımın böyle maçları kaybetmemesi lazım… Çünkü ilerde bu kaybedilen puanları çok arayacak.

 

Yazık her yıl  aynı tas aynı  hamam misali…

Diyarbekirspor da değişen bir şey yok.. Bu iş yalnız para ile olmuyor birazda işi bilmek lazım.

 

Gördük ki   Diyarbekirspor  aksayan  mevkilere  hala transfer yapmamış…  Diyarbekirspor un  Kahramanmaraş  belediye spor   maçında sol   kanadı yol geçen hanı olmuştu. Orta sahada  takımı toparlayacak sorumluluk alacak oyuncu yoktu. Teknik heyet maç boyunca seyirci kaldı ve bir önlem alamadı.

 

Küfüre karşıyız!.. Kimse   küfür etme hakkına sahip değildir. Normal ölçülerde takıma tepki gösterilir ve protesto edebilirsiniz ama kimsenin şahsına topluca küfür etmek kebul edilemez…  Kimseye de yakışmaz

 

Biz bir aileyiz ve birbirimize sahip çıkmamız lazım!

Herkes hata yapabilir önemli olan herkesin hatasını görüp telafi etmesidir.