‘Siber Güvenlik Kampı’ için başvurular başlıyor

Siber güvenlik merkezine sahip telekomünikasyon operatörü olan Türk Telekom, Gelişim Üssü çatısı altında bu yıl ikincisini gerçekleştireceği ‘Çevrimiçi Siber Güvenlik Kampı’ ile gençlere eğitim fırsatı sunduğunu duyurdu. 27 Haziran’a kadar başvuruların süreceği kampta dereceye giren gençler toplamda 33 bin lira değerinde ödülün sahibi olacak.

Haberler 14.06.2021 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siber Vatann Kahramanlar, Türk Telekom Siber Güvenlik Kampnda sloganyla hayata geçirilen ve 16-27 Austos 2021 tarihleri arasnda düzenlenecek projede gençler, alannda uzman isimlerden teorik ve uygulamal eitimler alacak. Kamp baaryla tamamlayan katlmclarn tümüne Türk Telekom Siber Güvenlik Baar Sertifikas verilecek. Kamp sonunda; katlmclardan birinci olana 15 bin lira, ikinciye 10 bin lira, üçüncüye ise 8 bin lira olmak üzere toplamda 33 bin lira deerinde ödül datlacak. Siber Güvenlik Kamp kapsamnda gençlerin, sektörden uzman isimlerden 10 gün boyunca uygulamal eitimler alaca, sektörün öncü isimlerinin konumac olduu panellere katlaca, CTF (Bayra Yakala) yarmas heyecann yaayp, elenceli aktivitelerle vakit geçirebilecekleri bildirildi.

Tümüyle ücretsiz ve çevrimiçi olarak gerçekletirilecek kampa, üniversitelerin lisans 3 ve 4üncü snf örencileri, yüksek lisans örencileri ile en fazla 2 yl önce lisans ve yüksek lisans programndan mezun olanlar katlabilecek. Bavurular, yarndan itibaren 27 Hazirana kadar yaplabilecek.

GENçLERE ETM FIRSATI SUNMAKTAN MEMNUNYET DUYUYORUZ

Türk Telekom Akademinin eitim tecrübesini ve sektördeki birikimlerini gençlerle buluturmaya devam ettiklerini belirten Türk Telekom nsan Kaynaklar Genel Müdür Yardmcs Mehmet Emre Vural, Türkiyenin en büyük siber güvenlik merkezine sahip kurumu olarak, bu alanda yetimi insan kaynana katk salamay da görev kabul ediyoruz. Ulusal güvenliin kritik bir unsuru olan siber güvenlik alannda kendini gelitirmek isteyen gençlere eitim frsat sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Böylelikle hem gençlerimizin siber güvenlik kariyerlerine güçlü bir balangç yapmalarn salamay hem de ülkemizin yetimi siber güvenlik uzman ihtiyacna katk sunmay hedefliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git