500 evler rahatladı

DİSKİ Afet ve 500 Evler kanalizasyon hattında oluşan arızayı giderdi

Haberler 27.12.2021 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, kent merkezi ve 17 ilçede meydana gelen, kanalizasyon ve içme suyu arzalarn gidermek için 7 gün 24 saat çalmalarn sürdürüyor.

Atk su Kontrol ve Ruhsat Denetim Daire Bakanl, Kayapnar ilçesi Afet ve 500 Evler kanalizasyon hattnda meydana gelen arzay gidermek için çalma balatt. Afet ve 500 Evlerin atk suyunu anlurfa Yolunda yer alan ana kolektör vastasyla Diyarbakr leri Biyolojik Atk su Artma Tesisi ne ulatran 500lük koruge borularda arza meydana geldi.

KANALZASYON ARIZASI

Ekipler, ilk etapta alanda kaz çalmas yürüterek, yaplan kaynakla çelik boru içerisinde yer alan arzann yaand koruge boruya kanal görüntüleme kameralarnn tespitiyle ulat. Ekiplerin gün boyu devam ettirdii hummal çalmalarn ardndan krlma ve ezilmeler yaanan koruge boru kanalizasyon sisteminden çkarlarak yerine yenisini monte etti.

DSK Genel Müdürü Frat Tuti ve Genel Müdür Yardmcs Selçuk Gördük, anlurfa Yolunda devam eden çalmalar yerinde inceleyerek personelden yaplan ilemlerle ilgili bilgi ald. Tuti, yaplan özverili çalmadan dolay alanda bulunan personele teekkür etti.

Ana Sayfaya Git