60 bin aileye ulaştılar!

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından görevlendirilen ekipler, Ramazan ayında 5 bin ailenin ihtiyaçlarını karşıladı. Beyoğlu, 14 ayda 60 binden fazla aileye destek olduklarını belirterek,"Tüm ekiplerimiz ve imkanlarımızla seferber olarak milletimize hizmet ettik, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirerek evlerine kadar ulaştırdık" dedi.

Haberler 28.05.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesi AK Partili Belediye Bakanl tarafndan, son 14 ayda 60 binden fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaarak yardmda bulunuldu.

Balar Belediyesi, Ramazan aynda tespit edilen ailelere gerçekletirilen sosyal yardmlar belediye bütçesine yük olmadan bulduklar kaynaklarla salad. Belediye Bakan Hüseyin Beyolu tarafndan görevlendirilen ekipler, Ramazan aynda 5 bin ailenin ihtiyaçlarn karlayp ulatrd. 14 ayda toplamda 60 binden fazla aileye destek olduklarn belirten Bakan Beyolu, Cumhurbakanmzn rotasn çizdii sosyal, hizmet ve gönül belediyeciliine kararl bir ekilde devam edeceiz dedi.

60 BNDEN FAZLA ALE

Koronavirüs salgn süreci ve Ramazan aynda vatandalarn madur olmamas için youn bir çaba ortaya koyduklarn ifade eden Bakan Beyolu, Bu yl mübarek Ramazan ay insanlk tarihinin en ar salgnlarndan olan koronavirüs sürecine denk geldi. Dolaysyla belediye olarak bizim yükümüz de artt. Tüm ekiplerimiz ve imkanlarmzla seferber olarak milletimize hizmet ettik. htiyaç sahibi vatandalarmzn taleplerini yerine getirerek evlerine kadar ulatrdk. Onlarn yüzünü bir nebze de olsa güldürebildiysek bundan mutluluk duyarz diye konutu.

Ana Sayfaya Git