Adli tıp merkezi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Yeni Hizmet Binası Açılış törenine katıldı. Adli tıp çalışmalarında adaletin tecelli edilmesi için delillerin ortaya koyulması, bu delillerin değerlendirilmesi, suçun ve faillerin ortaya çıkmasında çok önemli bir misyon ve önemli bir görev icra edildiğine dikkati çeken Gül, bu çerçevede Diyarbakır'da farklı yerlerdeki hastanelerin belli bölümlerinde bu hizmetlerin yapılmasının işlerin gecikmesine sebebiyet verdiğini anlattı.

Haberler 13.11.2021 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet Bakan Abdulhamit Gül, Adli Tp Kurumu Bakanl Yeni Hizmet Binas Açl törenine katld. Adli tp çalmalarnda adaletin tecelli edilmesi için delillerin ortaya koyulmas, bu delillerin deerlendirilmesi, suçun ve faillerin ortaya çkmasnda çok önemli bir misyon ve önemli bir görev icra edildiine dikkati çeken Gül, bu çerçevede Diyarbakrda farkl yerlerdeki hastanelerin belli bölümlerinde bu hizmetlerin yaplmasnn ilerin gecikmesine sebebiyet verdiini anlatt.

ESK TÜRKYE ARTIK MAZDE

Bakan Gül, Bölge Deerlendirme Toplantsnda, özelikle bölgede on yllar boyunca vatandalarn en temel insani haklarnn ret, inkar ve asimilasyona tabi tutulduunu, konuulan dile ipotek koyulduunu müahede ettiklerini söyledi. Gül, Eski Türkiye artk mazide kald ve Türkiye artk eskiye asla dönmeyecektir, kimse döndüremeyecektir. Bu topraklarda, nefret, ayrmclk, ötekiletirme tohumlarnn bir daha asla yer almamasnn da teminat hukuktur, hukuk devletidir dedi.

GÜL ANNELERLE BULUTU

Adalet Bakan Abdulhamit Gül, daa kaçrlan çocuklarna kavumak için HDP l Bakanl binas önünde eylem yapan Diyarbakr annelerini ziyaret ederek anne ve babalarla görütü. Ziyarette aileler Bakan Güle evlatlarnn daa nasl kaçrldn anlatt, HDP ve PKKya tepkilerini dile getirdi. Gül, Diyarbakrdan, tüm dünya insan haklar mekanizmalarn, savunucularn eer bu konuda samimiler ise bu feryad bu çl duymaya davet ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git