Adliye çıkışında silaha sarıldılar!

Arazi anlaşmazlığı olan iki aile, Adliye'de görülen dava çıkışında silaha sarıldılar. Kameralara yansıyan savaş gibi kavgada, 6 kişi yaralandı.

Haberler 11.01.2022 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakr Adliyesinde görülen arazi anlamazl davas sonras taraflar arasnda kavga çkt. Silahlarn da kullanld kavgada 6 kii yaraland. Kavga, cep telefonuyla görüntülendi.

DURUMA SONRASI

Yeniehir ilçesindeki Diyarbakr Adliyesinde görülen arazi anlamazl davasnn durumasndan sonra, Adilye çk taraflar arasnda sözlü tartma çkt. ve K aile fertleri arasndaki tartma ksa sürede büyüdü. Dier aile fertleri ile aile önünde bekleyen yaknlarn olaya katlnca tartma kavgaya ve silahl çatmaya dönütü.

SLAHLI çATIMA çIKTI

Silahl kavgada çeitli yerlerinden kurun darbesi alan Gazali ., aban ., Hamit ., Mehmet Emin . ve Emrah K ile ismi örenilemeyen bir kii yaraland. hbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, havaya ate açarak taraflar güçlükle bir birinden ayrd. Olaya kart belirlenen baz kiiler gözaltna alnd.

YARALILAR HASTANEDE

Yarallar salk ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardndan kentteki çeitli hastanelere sevk edilerek burada tedavi altna alnd. Yaananlar bir vatanda tarafndan cep telefonu kamerasyla da kaydedildi. Olayla ilgili inceleme ve soruturma ka;saml olarak devam ediyor.

LCEDEK OPERASYON

Buarada, Diyarbakr l Jandarma Komutanlnca, Lice krsalnda gerçekletirilen Eren K-3 ehit Jandarma Er Neet Öcal operasyonunda 516 kilo esrar ele geçirildi.

Jandarma Genel Komutanl resmi sosyal medya hesabndan yapt paylamda, Lice krsalnda gerçekletirilen Eren K-3 ehit J. Er Neet Öcal operasyonunda 503 kilo toz esrar, 13 kilo kubar esrar ele geçirildi ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git