Ak Parti’de görev değişimi

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatın'da 4 başkan yardımcısı değişti. Partideki değişiklik tartışmalara yol açarken, Başkan Kaya "yürütmede revize yaptık" dedi.

Haberler 17.06.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Merkez Yeniehir lçe tekilatnda yaanan yönetim krizi, görev deiiklikleriyle yeni bir boyut kazand. lçe Bakan Nupelda Kaya, 4 bakan yardmcsnda görev deiikliine gitti. Kaya, deiimi revize yorumlad.

AK Parti Genel Merkezi tarafndan 6 ay önce, Kadn kotasndan Diyarbakr merkez Yeniehir lçe Tekilat Bakan olarak görevlendirilen Nupelda Kayann ilçe yönetiminde, yaanan yönetim krizi önceki gün, 4 bakan yardmcsnda görev deiikliine gidilmesiyle trman gösterdi.

4 BAKAN YARDIMCISI

Parti içerisinde tartmalara yol açan ve önümüzdeki günlerde istifalarla yeni bir boyut kazanmas beklenen 4 bakan yardmcsnn görevden el çektirilerek, yerlerine yeni isimlerin getirilmesi, Ak Parti Yeniehir ilçesinde neler oluyor sorusunu gündeme getirdi. Deiiklii yönetimde revize olarak deerlendiren lçe Bakan Nupelda Kaya, gazetecilere u açklamay yapt. Yürütmede bazlarnn yerleri deitirildi. Yürütmede yer almayan ve istifa eden varsa da bize bildirilmedi. Biz, verim alamadmz baz yerlerde Genel merkezimiz ve l örgütümüzün bilgisi dahilinde revizeler yaptk. Buda çok normal bir ey. uana kadar elimize ulaan herhangi bir istifa yok.

Ana Sayfaya Git