Ak partiye katıldılar

Karacadağ bölgesindeki Tellikaya Mahallesi’nde bölgede gelişen HDP-CHP işbirliğine tepki gösteren ve AK Parti'li belediyenin hizmetlerinden memnun kaldıklarını ifade eden 500’den fazla vatandaş AK Parti’ye katıldıklarını açıkladı.

Haberler 10.03.2022 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve bölgede AK Partiye farkl partilerden katlmlar devam ediyor. Merkez Balar ilçesine bal Tellikaya Mahallesi ve mezralarnda yaayan 500den fazla vatanda, hem AK Partili Balar Belediyesinden duyduklar memnuniyeti hem de bölgede gelitirilmek istenen HDP-CHP ortaklna tepki göstererek AK Partiye geçme karar ald.

AK PARTYE KATILIM

Karacada bölgesinde yer alan merkezden 30 kilometre uzaklktaki mahallede düzenlenen katlm törenine olumsuz hava koullarna ramen ilgi büyük oldu. AK Parti l Bakan Muhammet erif Aydn, AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar MKYK üyesi, l Siyasi ve Hukuki ler Bakan Suna Kepolu Ataman, l Gençlik Kollar Bakan Ahmed Mahsum Melikolu, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, AK Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demir ve beraberlerindeki kalabalk grubu muhtar Abit Budak ve vatandalar karlad.

OLUMSUZ HAVAYA RAMEN

Samimi bir ortamda geçen bulumada partiye katlm için mini bir tören düzenlendi. Mahalle muhtar Abit Budak, Balar Belediyesinin hizmetlerinden çok memnun olduklarn, Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve belediye birimlerinin her zaman ve her koulda yanlarnda olduunu ifade etti. Daha önce görmedikleri hizmeti bu dönemde gördüklerini anlatarak memnuniyetlerini aktaran vatandalar, CHPnin tarih boyunca bölge halk ve Kürtlere zulüm ettiini, imdi CHP ile HDP arasnda ortaklk kurulmasndan rahatszlk duyduklarn ifade ederek bu yüzden hizmet adresi olarak gördükleri AK Partiye geçme karar aldklarn söylediler.

Partiye yönelik büyük bir teveccüh olduunu anlatan l Bakan Muhammet erif Aydn, vatandalara teekkür etti. lk günkü heyecan ve coku ile çözümün adresi olduklarn kaydeden Bakan Aydn, öyle konutu:

Sayn Cumhurbakanmzn liderliinde AK Parti iktidarlar olarak Diyarbakrda çok büyük bir deiim ve dönüüme imza atyoruz. Bir yandan da Balar Belediyemiz inanlmaz güzel bir hizmet siyasetini sürdürüyor ve vatandalarmzn tüm beklentilerini karlyor. Bizler de tekilatlar olarak bu hizmet siyasetini, gönül siyaseti ile taçlandrmaya gayret ediyoruz. Bölgedeki kürt kardelerimiz her eyin farknda. Kendilerini temsil ettiini iddia eden HDPnin, CHP ve onun genel bakan Klçdarolu ile nasl bir birliktelik içerisinde olduunun farkndalar. Öte yandan CHPnin, Kürtleri sadece bir oy pusulasndan ibaret gördüünü biliyor ve CHPnin bu topraklardaki tüm kötülüklerin anas olduunu da unutmuyorlar. Bugün aramza katlan kardelerimiz ile birlikte Ak Parti ailesini daha da büyütmü olduk. 18 Haziran 2023teki tarihin en önemli seçimine zafer yürüyüümüze emin admlarla yürüyoruz.

MLLETMZ CUMHURBAKANIMIZI VE PARTMZ AYRI SEVYOR

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, göreve geldiklerinde 20 yl boyunca hizmetten mahrum braklm ve ihmal edilmi bir Balar devraldklarna dikkat çekerek 3 ylda büyük bir deiime imza atarak bölge halknn güvenini kazandklarn ifade etti.

Teveccühlerinden dolay vatandalara teekkür eden Beyolu, Biz onlara belediye bakanl deil, hizmetkarlk yaptk. Her koul ve art altnda hiçbir mazeret ve ayrm yapmadan taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye çaltk. Krsal bölgelerimizde bir hizmet ahlann hep beraber gerçekletirdik. Cumhuriyet tarihinin en büyük kalknma hamlesini gerçekletiren ve ayn zamanda zihniyet deiimini hayata geçirerek milletimizin makus talihine deitiren Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoan ve AK Partimize olan teveccühlerinden ,desteklerinden dolay çok teekkür ediyoruz. Milletin kaynaklarn milletin hizmetinde deerlendirince ite bu güzellikler yaanyor. Bize bu necip millletin hizmetkar olma imkann bahettii için yüce rabbime sonsuz hamd ediyoruz. dedi.

Daha sonra rozetleri taklan vatandalarn partiye katlm saland.

Ana Sayfaya Git