Anneler öfkeli

Evlat nöbetindeki aileden Kılıçdaroğlu'na tepki: Cumhurbaşkanına laf söyleyeceğine ailelerin yanında ol

Haberler 24.02.2021 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayip Erdoann önceki gün zmirde CHP lideri Kemal Klçdarolu ile ilgili söyledii, Ey CHP, ey Klçdarolu, Diyarbakr annelerinin semtine hiç uradn m? Diyarbakrdaki o terör maduru anneleri hiç ziyaret ettin mi? Orada neler oluyor, haberin var m? Onurlu bir duru sergileyerek terör örgütünü knamak yerine hep devleti suçlayan bu kirli zihniyetin, her masumun katlinde vebali bulunuyor. Senin de vebalin var sözlerinin ardndan Diyarbakrda HDP binas önünde evlat nöbetini sürdüren ailelerden de Klçdaroluna tepki geldi.

ki yl önce 16 yandayken kaçrlan olu Yusuf için evlat nöbetini sürdüren Celil Begda, CHP ve Y Partiyi artk yanlarnda istemediklerini ifade ederek, Destek olmuyorsanz köstek de olmayn. Bu ailelerin yüzüne nasl bakacaksnz? Biz ne CHPyi ne de Y Partiyi burada istemiyoruz. Bütün ailelerin adna Cumhurbakanmza teekkür ederiz. Bunun vebali Kemal Klçdarolunun da boynundadr. Bütün aileler olarak Cumhurbakanmzn arkasndayz diye konutu.

NE CHPY NE DE Y PARTY BURADA STEMYORUZ

Bugüne kadar Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann desteini sonuna kadar hissettiklerini belirten Begda, Kaç yldr HDPnin önünde evlatlarmz istiyoruz. Biz ilk günden beri herkesten destek bekledik. Ne yazk ki bize destek veren birkaç partinin dnda kimse olmad. Ne Klçdarolu ne de Y Parti ve dierleri gelmedi. Sanki biz suçlu, HDP haklym gibi. Bize sahip çkan, Cumhurbakan Recep Tayip Erdoan, Ömer çelik ve dierleri oldu. Hepsine teekkür ederiz. Kemal Klçdarolunun ne yaptn biz de bilmiyoruz. Bizim yanmzda olmas gerekirken bizi eletiriyor. Asker ve polislerimiz 6 yldr alkonulurken sen neden Mecliste gündeme getirmedin? Cumhurbakanna ve dierlerine kalkp laf söylüyor. Laf söyleyeceine gel burada ailelerin yannda dur. Buradaki anne ve babalarn yürekleri yanyor. Bu aileler kar-k, yamur demeden canlarn ortaya koymular. Destek olmuyorsanz köstek de olmayn. Bu ailelerin yüzüne nasl bakacaksnz. Biz ne CHPyi ne de Y Partiyi burada istemiyoruz. 13 tane vatan evladmz ehit verdikten sonra m akllar balarna geliyor. Biz tek evladmz dada kalmayana kadar çadrdan ayrlmayacaz. Devletimiz büyüktür. Bütün ailelere sahip çkt. Bütün ailelerin adna Cumhurbakanmza teekkür ederiz. Bunun vebali Kemal Klçdarolunun da boynundadr. Bütün aileler olarak Cumhurbakanmzn arkasndayz. Ona katlyoruz. Biz CHP, Y PART ve HDPyi knyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git