Annelerle iftar yaptı

Evlat nöbetindeki aileler için düzenlenen iftar programına katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, teröre karşı en başarılı mücadelenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde verildiğinin altını çizerek kalem tutması gereken ellerin silah tutmasını istemediklerini ifade etti.

Haberler 15.04.2022 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, terör örgütü PKK tarafndan daa kaçrlan çocuklar için 2019 ylndan bu yana HDP Diyarbakr l Bakanl önünde oturma eylemi yapan ve kamuoyunda Diyarbakr Anneleri olarak bilinen ailelerle iftar programnda bir araya geldi.

Bakan Beyoluna ilgi gösteren aileler, ilk günden beri hep yanlarnda olduuna vurgu yaparak memnuniyet ve teekkürlerini aktard. Aileler ,Biz sizden razyz, Allah da sizden raz olsun. Hem sizler hem Dürdane hanm her zaman ve her koulda yanmzda oldunuz. Bugün de bizi onurlandrdnz. ifadelerini kullandlar.

FTAR YAPTI

Öretmenevinde düzenlenen programa ei Dürdane Beyolu ile birlikte katlan Bakan Beyolu, ailelerin kararl bir duru ortaya koyarak terör örgütünün kirli ve kanl planlarn bozduunu belirterek ilk günden beri bu mücadelenin yannda olduklarn söyledi.

KALEM YAKIIR

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamlarn ailelere ileten Bakan Beyolu,Devletimiz son yllardaki kararl ve baarl mücadelesiyle teröre ar darbe vurmutur. Bu mücadelenin bu noktaya gelmesinde sizlerin ortaya koyduu bu direniin önemli pay var. En tabi hakknz olan evlatlarnzn birilerinin kirli hesaplarna kurban gitmesini istemiyorsunuz. Mutlu ve aydnlk bir gelecein hayallerini kurmalar gereken evlatlarmzn ellerine silah deil kalem yakr. Sayn cumhurbakanmzn liderliinde bu hakl mücadelede hep yannzda olduk, bundan sonra da ayn kararllkla destek olmaya devam edeceiz. ehit kanlaryla sulanm olan vatanmz inallah bu beladan bir daha bulamamak üzere kurtulmu olacak. Kardelii ve birlii hep beraber ina edeceiz. eklinde deerlendirmede bulundu.

Ana Sayfaya Git