Aynı akıbeti yaşayacaktı

ŞANLIURFA'da yeni yılın ilk günü olan doğum gününde, tarihi Urfa Kalesi'nde fotoğraf çektirirken 40 metreden kayalıklara düşüp yaşamını Halil Dağ'ın (39) kızı Songül Dağ (16) da aynı yerde ayağının takılması sonucu 10 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Haberler 07.03.2018 - 08:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Doum günü olan 1 Ocakta Balklgölü ziyaret eden Halil Da, ardndan arkadayla birlikte tarihi Urfa Kalesine çkt. Da, sosyal medyada popüler olan zplayarak atlama pozu için bir kayann üzerine çkt. Kayann üzerinden zplayan Halil Da, 2 metrekarelik alana dütükten sonra dengesini yitirerek, yaklak 40 metreden kayalklara yuvarlanarak yaamn yitirdi. Dan düme an arkada tarafndan cep telefonuyla görüntülenmiti.

BABASININ ÖLÜMÜNE KABUL ETMYOR

Babasnn ölümünü kabullenmeyen kz Songül Da da bugün tarihi Urfa Kalesine çkarak ac olayn meydana geldii yerde gezdi. Bir süre sonra kaleden inmeye çalan genç kz, ayann kayalklara taklmasyla yaklak 10 metreden dütü. Songül Dan dütüünü gören özel güvenlik görevlileri, olay yerine polis ve salk ekiplerini çard. hbarla olay yerine geçen salk ekipleri, yaral kz ambulansla Balklgöl Devlet Hastanesine kaldrd. Acil serviste tedaviye alnan Songül Dan salk durumunun iyi olduu belirtildi.

Ana Sayfaya Git