Babadan dağdaki gençlere; özledik!

Evlat nöbetindeki babadan dağdaki gençlere çağrı; PKK’ya mühimmat taşıyacağınıza gelin teslim olun, evinize ekmek taşıyın”

Haberler 29.03.2022 - 01:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklar PKK tarafndan zorla daa kaçrld iddiasyla HDP Diyarbakr l Bakanl önündeki ailelerin evlat nöbeti 938inci gününde de devam ediyor. Evlat nöbetindeki baba Süleyman Aydn, hem kendi çocuuna hem de dier bireylere dönme çarsnda bulundu.

çocuklar PKK tarafndan çocuklar zorla daa kaçrld iddiasyla HDP Diyarbakr il binas önündeki ailelerin evlat nöbeti 938inci gününde de devam ediyor. Evlat nöbetinde olan baba Süleyman Aydn, 7 yl önce PKK tarafndan zorla daa kaçrldn iddia ettii olu Özkan (22) için 938 gündür HDP l Bakanl önünde beklediklerini söyledi.

BUNLAR, BZLERE ZULÜM EDYOR

PKK ile HDPnin kendilerine zulüm ettiini belirten baba Aydn, Göründüü üzere 938 gündür bu halkn çocuklarn çalan partinin önündeyiz. HDP yaklak 7 yldr benim olumu kandrp daa göndermitir. Yllardr olumdan herhangi bir haber alamyorum. Olum, PKKya mühimmat tayacana gelsin evine ekmek tasn. Olum daa gönderildii zaman 15 yandayd ve olum u anda 22 yandadr. Olumun fotorafn terör örgütüne yakn sitelerde gördüm tanyamadm. Bunlarn ne hakk var bize zulüm etmeye? Olum da sesimi duyuyorsa, Olum, orada PKKya cephane ile mühimmat tayacanza gelin teslim olun evinize ekmek tayn dedi.

DEVLETMZN EFKATL KOLLARINA TESLM OLUN

Oluna ve daa kaçrlan dier ailelerin çocuklarna teslim olmalar için çarda bulunan Aydn, Olum, eer sesimizi duyuyorsanz gelin güvenlik güçlerine teslim olun. Devletimiz babadr, devletimiz efkatlidir ve devletimizin efkatli kollarna teslim olun. Baknz anne ile babalarnz bu HDPnin kapsnda perian oldular ve sizlerin yolunu gözlüyorlar. HDPliler bile kepenk kapatp kaçtlar buradan. Siz de orada durmayn, kaçn gelin teslim olun. Siz gelinceye kadar da biz buradan asla ayrlmayacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git