Bismil'in sunumu!

Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Zeki Kartal, "Sorun ve projelerle ilgili Bakan Eker'e sunum yaptık" dedi.

Haberler 29.07.2012 - 15:32 Son Güncelleme : 29.07.2012 - 15:32

Başkan Kartal yaptığı açıklamada, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak ve projelerine destek istemek amacıyla Ankara’da temaslarda bulunduklarını belirterek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve bazı milletvekilleriyle görüştüklerini söyledi.

BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİNE

Bakan Eker ile yaptıkları 2 saatlik görüşmede ilçenin sorunlarını aktardıklarını kaydeden Kartal, şöyle konuştu:

İlçemizin sorunlarına çözüm bulmak ve projelerine destek istemek amacıyla gerçekleştirdiğimiz Ankara’daki ziyaret oldukça verimli geçti. Milletvekillerimiz ve bakanımız bizi çok iyi karşıladılar. Sorun ve projelerle ilgili Bakan Eker’e sunum yaptık. Kendileri, ilçemizin sorunlarının çözülmesi ve projelerinin gerçekleşmesi için gerekli desteği sağlayacaklarını ifade ettiler.

BİSMİL İÇİN GÜZEL GÜNLER

İnşallah önümüzdeki günlerde Bismilimiz için güzel ve olumlu gelişmelerin yaşanacağına inanıyoruz. İlçenin kısa, orta ve uzun vadede projelerini dosya halinde bakan ve milletvekillerine sunduk. İlçede sağlık alanında yapımı devam eden 100 yataklı hastanenin 300 yatağa çıkarılması, Türkmenhacı, Kazancı ve Aktepe yolunun genişletilerek Mardin yoluna bağlanması, Eski Diyarbakır yolunun onarım ve yol genişletilmesi ve Bismil’in Dicle Nehri tarafının belediye mücavir alanı içine açılması taleplerini iletik.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır