Bu bir cinayettir

Midyat’ta 5 Haziran günü balkondan düştüğü iddia edilen ve ağır yaralanan kadının beyin ölümü gerçekleşirken, genç kadının eşinden şiddet gördüğünü ve olayın şüpheli olduğunu belirten ağabeyi “Bu bir cinayettir” dedi.

Haberler 13.06.2022 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Midyat ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde 5 Haziran günü gece 03.00 saatlerinde bir çocuk annesi Türkan Yavuz Kaya isimli kadnn 5inci kattan balkondan dütüü iddia edildi. Ar yaralanan Kaya, tedavi altna alnrken, Midyat Devlet Hastanesinde entübe edildikten sonra ailesi tarafndan Batmanda özel bir hastaneye kaldrld. Genç kadnn beyin ölümünün gerçekletii örenilirken, doktorlar Kaya için umudun azaldn ailesine bildirdi.

DDET GÖRÜYORDU

Kayann aabeyi Salih Yavuz, olayn cinayet olduunu söyledi. Kz kardeinin einden ve einin annesinden sürekli iddet gördüünü belirten Yavuz, Kardeim iddet gördüü için defalarca ikayetçi olmutu. Bir defasnda eine uzaklatrma da verdiler. Ama kz kardeim çocuunu düündüü için ailesinin yanna dönmek istemedi. Her gün iddetin daha da arttn söylüyordu. Biz defalarca konutuk, devam etmemesini istedik, ailesinin evine dönmesini de istedik ama çocuu için dönmedi. Sadece ei deil einin annesi de ayn ekilde iddet uyguluyordu diye konutu.

DÜTÜÜNE NANMIYORUM

Kardeinin olayn yaand gün apartmann birinci katndaki evinden einin ailesinin yaad 5inci kattaki evde olduunu belirten Yavuz, Bir tartma yaanyor. Ne oluyorsa ondan sonra oluyor. Dütüünü söylüyorlar. Kardeimin deli olduunu savunuyorlar. Kesinlikle kardeim öyle biri deildi. Kardeim kendi yaamna son verecek biri de deildi. Dütüüne de inanmyorum. Bu bir cinayettir. Kafa üstü dümü. Saatlerce yerde kalm. Kimse ilgilenmemi. Kesinlikle bu olayn bir düme olduunu kabul etmiyorum. Bu bir cinayet baka da bir ey deil diye konutu.

Ana Sayfaya Git