Cami hırsızı cemaate yakalandı

Diyarbakır’da bir camide cemaat namaza durduğu esnada hırsızlık yapan bir şahıs cemaate katılmaya gelen bir vatandaş tarafından yakalandı. Yaşlı adamı iten hırsız yalın ayak kaçtı, o anlar an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberler 16.11.2020 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesinde bir camide perembe günü vakit namaz için secdeye duran imam, odasnn kapsn açk unuttu. Kapy açk gören bir ahs cemaatin namaza duruunu frsat bilerek hrszlk yapmaya yeltendi. Odaya giren hrsz bozuk para ve musluklar cebine katarken daha sonra cemaate katlmak için gelen smet çiçek tarafndan fark edildi. Boumaya giren çiçek hrsz elinden kaçrnca hrsz yaln ayak ayakkabsn alarak kaçt. O anlar an be an güvenlik kameralarna yansd, çiçek gösterdii tepkiyle caminin kahraman seçildi.

MAN GÜCÜ D YNE OLSA YAPARIM

65 yandaki demir ii ile uraan smet çiçek, hrszn jet hzyla kaçtn aktard. çiçek, Daha önce içeri girmitim, abdestimi tazelemek için dar çktm. ri yapl bir genç içeride oturuyordu, sonra girdim baktm safta o arkada yok. Bende bu imamn odasna girmitir diye imamn odasna gittim. Baktm ki orada onu oradan çkarttm. Sen ne yapyorsun imamn odasnda ne iin var dedim tuttum yakasndan. Gücü kuvveti yerinde, 65 yana girmi adamm, elimden gelseydi tutardm, biri yardm etseydi yakalardm. Vurmaya niyetim vard, kan suratndan gelir hallar kirlenir diye vurmadm. Elimden kaçt gitti, içeride bir musluk vard. Bozuk paralar çalm, içeride ne bulmusa alp gitti. man gücü idi yine olsa yaparm. O an bçak çekseydi bile düünmezdim. Ayakkabsn almasyla jet gibi kaçt, çplak ayak ile kaçp gitti. Kamerada görüntüler var, yetkililer yakalansn dedi.

Ana Sayfaya Git