Çatıdan düşen kar kütlesi bir kişiyi yaraladı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 6 katlı bir binanın çatısında biriken kar kütlesi yoldan geçen 2 vatandaşın üzerine düştü. Olayda bir vatandaş yaralandı.

Haberler 11.12.2017 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgilere göre, olay önceki gün vatandalar tarafndan youn ekilde kullanlan Tatvan ilçesinin Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Öle saatlerinde meydana gelen olay, anbean bir i yerinin güvenlik kamerasna yansd. Yan yana yürüyen ve yalar 45 ila 50 civarnda olan çiftin saniyelerle kurtulduu kar kütlesi kar yönden gelen iki kiinin üzerine düüyor.

GÖRÜNMEZ KAZA

Kar kütlesinin omuzuna denk geldii vatanda kazay ucuz atlatrken, yannda bulunan ve kar kütlesinin kafasna isabet ettii vatanda ise yere ylyor. Olayn oku ile bir süre yerde yatan vatandaa yanndaki arkada ve çevredeki vatandalar müdahale ediyor. Yaralanan vatanda olay yerine çarlan ambulans ile hastaneye kaldrlrken, salk durumunun iyi olduu örenildi.

Öte yandan geçmi yllarda, ayn bölgede çatdan kar kütlesi dümesi sonucu bir vatanda hayatn kaybetmi, baz vatandalar yaralanm ve park halindeki baz araçlar ise kullanlamaz hale gelmiti. Ayn cadde üzerinde adeta kazalara davetiye çkaran birçok binann bulunmas ise vatandalarda endielere neden oldu.

Ana Sayfaya Git