Çermik'e çıkarma

AK Parti’nin gönül buluşmaları finali Çermik ilçesinde yapıldı

Haberler 30.12.2021 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn tarafndan balatlan lçe ilçe 2023 programnn son bulumas 17inci ilçe olan çermik ilçesinde gerçekletirildi.

LçE GEZYER

Merkeze en uzak ilçe olan Kulp ile balanan ilçe ilçe 2023 program çermik ilçesi ile son buldu. Bakan Aydn ve beraberindekiler, ilçe merkezleri ve krsal bölgelere dalarak 21 yerleim yerinde e zamanl olarak program gerçekletirip vatandalarla bir araya geldi. Pandemi kurallarna riayet edilerek yaplan ziyaretler ve bulumalarda vatandalarn beklentilerini, sorun ve taleplerini dinleyen 21 ayr grup halindeki partililer, Cumhurbakan Erdoann selamlarn ileterek her koulda milletin emrinde olduklarnn altn çizdi.

FNAL çERMK

AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoann Halka daha fazla dokunun yönündeki mesajna yönelik cevap olarak lçe lçe 2023e program ile beraber Diyarbakrn 17 ilçesinde esnafn ve vatandalarla bir aray geldiklerini belirten Bakan Aydn, göreve geldikleri ilk günden itibaren tekilat üyeleriyle vatandalarla iç içe olduklarn söyledi Aydn, Halkmzla çarda, kahvehanede, sokakta sohbet etme imkan bulduk. Tüm lçe bakanlarmz, Diyarbakrn her bir ilçesinde sahay tanm oldu. Devlet, milleti ile millet de devleti ile vardr. Hepimiz bir bütünüz. Yaptmz hizmetlerde nasl herhangi bir ayrm yapmadysak yaplan ziyaretlerimizde de herhangi bir ayrm yapmyor, Diyarbakrl her bir hemerimizi önemsiyoruz. Sk sk yaptmz ilçe ziyaretlerinde vatandalarmzla bir araya gelerek, yaplan ve yaplmas gerekenler hakknda istiarelerde bulunarak sorun ve önerilerini dinleyerek takipçisi oluyoruz. Bu, hem hizmet konusunda vatandalarmz mutlu ediyor hem de yaplmas gereken hizmetleri vatandalarmzn ihtiyaç ve talepleri dorultusunda yaparak kendilerine sunuyoruz. Bizleri ziyaret eden vatandalarmz, ihtiyaç ve taleplerini bizlere iletiyorlar dedi.

Ana Sayfaya Git