ÇINAR'DA PLAYSTATİON FUTBOL KEYFİ

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde düzenlenen PlayStation Futbol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Gençlerle müsabaka oynayan İlçe Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, amaçlarının gençlerin daha fazla sosyal faaliyetlere katılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Haberler 10.02.2025 - 16:37 Son Güncelleme : 10.02.2025 - 16:37

çınar Gençlik Merkezinde gençler, İlçe Kaymakamı Zikrullah Erdoğan ile PS 5 te hünerlerini sergiledi. çınar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kısa süre önce faaliyete geçen çınar Gençlik Merkezinde lise düzeyinde 48 öğrencinin katılımıyla 4 gün sürecek olan E-Spor kapsamında Playstation 5 Futbol turnuvası düzenledi. Gençlik Merkezinde açılacak olan bilgisayar, kodlama, akıl zeka oyunları, müzik, resim ve dini ilimler atölyelerinin tanıtımı ve gençlerin ilgisini arttırmak amacıyla yapılan etkinliğe çınar Kaymakamı Zikrullah Erdoğanda katıldı. Gençlerle sohbet edip gelecekle ilgili planları hakkında sohbet eden Kaymakam Erdoğan gençlerin hedeflerini hep yukarıda tutmalarını bunun içinde çalışmalarını tembih ederken amaçlarının çınardan kaymakam, hakim ve savcıların yetişmesi olduğunu dile getirdi.

İlçede yapılan yatırımların bir çok yerde olmadığını bu imkanlardan faydalanmaları gerektiğin bunun içinde gerek kırsal mahallerden gerekse merkezden iştirak etmek isteyenlere Kaymakamlık olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi. Kaymakam Erdoğan E-Spor turnuvasında günün ilk PS 5 maçının galibiyle maç yaptı. Maçı farklı skorla Kaymakam Erdoğan kazandı.

Kaymakama karşı maçı kaybeden lise öğrencisi yarışmacının kol bozuktu ondan yenildim sözleri katılımcıları gülümsetti. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara çınar Kaymakamlığı tarafından ödüller verilecek . Gençlik Merkezine gelen gençler İlçe Kaymakamının ilgisi ve yaklaşımından dolayı çok mutlu olduklarını ve bu tavrın onları son derece motive ettiğini ifade ettiler.

Ana Sayfaya Git