Çocuk kavgası

ŞANLIURFA’da çocukları arasında sabah saatlerinde çıkan kavgayla ilgili barışmak için bir araya gelen iki aile arasında başlayan bıçak, taş, sopa ve pompalı tüfeklerin de kullanıldığı kavgada 2'si polis, 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Haberler 06.04.2017 - 08:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, akam saatlerinde Sarayönü Mahallesinde meydana geldi. Barbaros ve Rzvanolu ailelerinin okula giden çocuklar arasnda sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle kavga çkt. Kavgann ardndan Barbaros ailesinin fertleri barmak için Sarayönü Polis Merkezine yaklak 30 metre mesafedeki Kamberiye sokakta bulunan Rzvanolu ailesinin evlerinin önüne 63 D 366 plakal otomobille gitti.

ALELER KAPITI

Burada iki aile arasnda yeniden balayan tartma ksa süre sonra kavgaya dönütü. Bçak, ta, sopa ve pompal tüfeklerin de kullanld kavgay görenlerin ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kavgada pompal tüfeklerin saçmalaryla isimleri örenilemeyen iki polis memuru ile taraflardan Mehmet Barbaros, Murat Barbaros, Ali Barbaros ve smail Rzvanolu yaraland. Yarallar olay yerine çarlan ambulanslarla kent merkezindeki hastanelere kaldrlarak tedaviye alnd.

Polis kavgaya karan her iki aileye mensup 9 kiiyi gözaltna ald. Kavgada Barbaros ailesine ait 63 D 366 plakal otomobile Rzvanolu fertleri tarafndan ta, sopa ve demir çubuklarla zarar verildi. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git