Direnişe devam!

Çocuklarının PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 786'ncı gününde de devam ediyor.

Haberler 28.10.2021 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn PKK mensuplar tarafndan kaçrld iddiasyla 3 Eylül 2019da farkl kentlerden Diyarbakra gelen ailelerin HDP il binas önünde balatt oturma eylemi 786nc gününde de sürüyor. stanbuldan kandrlarak daa götürülen olu Doan Ali için Karsn Sarkam ilçesinden gelerek eylem yapan Nazime Topta, evladndan 6 yldr hiç haber alamadn söyledi.

ALELERN DREN

Topta, Benim olumu PKK kaçrd, ben onlar Allaha havale ediyorum. Gelip devlet güçlerine teslim olsun, kuvvetli ve güçlüdür. Korkmasn, bütün arkadalarna söylesin, ona güveniyorum. Gelsin, beni yalnz brakm, kimsem yok, bana baksn. Ali, dön gel. Ben seni çok özledim. Frnda çalyordu. Bir sabah baka bir frna gitti. Bir telefon geldi, onun peinden gitti daha da ulaamadk. Onu PKK kaçrd, kandrdlar. HDP binasna gittim, sen bana bir ey yapamazsn dediler. Olumun defter ve kitab evde, kalemini ve silgisini de saklamm. Üzüntüden kalp hastas oldum, karacierimi aldlar dedi.

Ana Sayfaya Git