Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi uyardı; Kalpazanlara para kaptırmayın!

Diyarakır Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlar dolandırıcılık olaylarına karşı bilinçlendirildi.

Haberler 04.10.2024 - 14:12 Son Güncelleme : 04.10.2024 - 14:12

Bazı kişi veya kişiler, çeşitli sosyal medya mecraları üzerinden Diyarbakırda toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak! adı altında yurttaşlardan para topladıkları bilgisinin edinilmesiyle beraber Diyarbaır Büyükşehir Belediyesinden olaya ilikin uyarı geldi.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kent halkına çağrımızdır; Diyarbakırda toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak! Kent yönetimi sizi, kentte, hareketliliği arttırmayı ve toplu taşımayı teşvik etmeyi amaçlayan bir girişime katılmaya davet ediyor. Şehirde 6 ay boyunca sınırsız seyahat için 500 akıllı karttan birini sadece 87,40tye satın alın! şeklinde gördüğünüz, reklam, ilan, haber gibi sosyal medya paylaşımlarına inanmayın ve asla işaret edilen linki (internet uzantısı) tıklamayın.

Belediyemiz bünyesinde böylesi bir çalışmanın olmadığını ve bu tür uygulamaların sadece kurumumuzun resmi hesapları üzerinden duyurulduğunu vurgulamak istiyoruz. Yurttaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür tuzaklara itibar etmemesi gerekmektedir. ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git