Kategoriler
Diyarbakır 22 Nisan 2026
AnasayfaDiyarbakır › Haber
Diyarbakır

Diyarbakır OSB’deki yangına TOMA'lı müdahale

Diyarbakır’da faaliyet gösteren süpermarket zincirine ait depoda çıkan yangına itfaiyenin yetersiz kalması nedeniyle TOMA’ların yardımıyla yangın söndürüldü.

Haber Merkezi 03 Eylül 2016 23:49 1

Alınan bilgiye göre, Elazığ yolu üzerindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan süpermarket zincirine ait depoda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Olay yerine gelen emniyet ve jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahalede yetersiz kalınca TOMA'lardan destek istendi. Yangın, itfaiye ekipleri ve TOMA'ların müdahalesiyle söndürüldü.

Büyük çapta hasara yol açan yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemeler sürüyor.

VALİ AKSOY, OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, olay yerine gelerek çalışmaları izledi, görevlilerden bilgi aldı.

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alevlere itfaiye araçları ile TOMA'ların müdahale ettiğini belirterek, yangının kontrol altına alındığını söyledi.

Yangında can kaybı yaşanmadığını anlatan Aksoy, "Yangının çıkış nedeniyle ilgili şu anda bir şey söylemek zor. Daha sonra uzman arkadaşlarımızın yapacağı çalışmalar neticesinde çıkış nedeni tespit edilmiş olacak. Can kaybı söz konusu değil. Umarım bu tür yangınlarla bir daha karşılaşmayız." ifadelerini kullandı.

AA

Paylaş
Etiketler