Diyarbakır'da online açık satranç turnuvası

Büyükşehir Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle evlerinde kalan vatandaşların keyifli vakit geçirmelerini ve satranç sporunun yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla ödüllü 'Online Açık Satranç Turnuvası' düzenliyor.

Haberler 08.05.2020 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi, dünyay etkisi altna alan koronavirüs (Covid-19) salgn nedeniyle evlerinde kalan vatandalarn keyifli vakit geçirmelerini ve satranç sporunun yaygnlamasn salamak amacyla ödüllü Online Açk Satranç Turnuvas düzenliyor.

SATRANç TURNUVASI

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Hayat Eve Sar ve Diyarbakr Evde Yaryor temal ödüllü Online Açk Satranç Turnuvas düzenliyor. Dünyay etkisi altna alan Koronavirüs salgn nedeniyle vatandalarn evde keyifle vakit geçirmelerini salamak ve satranç sporunu yaygnlatrmak amacyla düzenlenecek olan ödüllü turnuva tüm vatandalara açk olacak.

KAYIT YAPTIRABLNECEK

Turnuvaya katlmak isteyenler satranç severler www.lichess.org web sitesi üzerinden kayt yaptrabilecek. 9 Mays saat: 16:30da belirtilen web sitesi üzerinden yaplacak olan Online Açk Satranç Turnuvasnda dereceye giren 1, 2 ve 3üncülere tablet, 4 ile 10 arasndaki derece elde edenlere ise kitap seti armaan edilecek.

Ana Sayfaya Git