Diyarbakır’da PTT’yi soyan üçüncü şüpheli de yakalandı (Video)

Olay, 17 Şubat'ta Diyarbakır Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı'ndaki PTT Gaziler Şubesi’nde mesai bitimine yakın meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı üzerinde bulunan PTT şubesine gelen 1'i pompalı tüfekli, 2'si tabancalı ve maskeli 3 soyguncu, içeride bulunan bir personeli silah zoruyla korkuttuktan sonra yanlarında getirdikleri torbaya koydukları 18 bin 500 lirayla kaçtı.

Haberler 22.02.2022 - 17:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 17 ubatta Diyarbakr Kayapnar ilçesi Frat Bulvarndaki PTT Gaziler ubesinde mesai bitimine yakn meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kayapnar ilçesi Frat Bulvar üzerinde bulunan PTT ubesine gelen 1i pompal tüfekli, 2si tabancal ve maskeli 3 soyguncu, içeride bulunan bir personeli silah zoruyla korkuttuktan sonra yanlarnda getirdikleri torbaya koyduklar 18 bin 500 lirayla kaçt.

ubedeki personelin bildirmesiyle olay yerine polis ekipleri sevk edildi. PTT ubesinin çevresine güvenlik eridi çeken ekipler, güvenlik kameras görüntülerini incelemeye ald. Soygunun yapld ubenin giri ve çklarn kapatan ekipler, olay yerinden parmak izi alarak inceleme balatt.

3 üphelinin kimliini tespit eden özel ekip, 18 ubatta Z.B. ve S.N. isimli ahslar saklandklar yerde yakalarken, 8 bin 125 TL para ele geçirdi. Belirlenen 5 adreste yaplan aramalarda da suç aletleri olduu deerlendirilen 1 adet tüfek, 1 adet tabanca ile para koymak için hazrlam olduklar çanta ele geçirildi.

Gözaltna alnan 2 üpheli emniyetteki ilemlerinin ardndan youn güvenlik önlemleri altnda adliyeye sevk edildi. Adli mercilerce tutuklanan 2 zanl cezaevine konulurken, üçüncü üpheli de sakland ikamette kskvrak yakalanarak gözaltna alnd. üphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git