Diyarbakır'dan acı bir kaza haberi daha!

Diyarbakır'da acı kaza haberleri şu iki gündür can yakıyor. Geçtiğimiz gün yaşanan zırhlı araç kazalarında 7 kişi yaşamını yitirmiş ve çok sayıda da yaralı kayıtlara geçmişti. Akabinde bir kaza haberi daha duyuldu.

Haberler 21.06.2017 - 02:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda ac kaza haberleri u iki gündür can yakyor. Geçtiimiz gün yaanan zrhl araç kazalarnda 7 kii yaamn yitirmi ve çok sayda da yaral kaytlara geçmiti. Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde 2 kiinin bulunduu motosiklet, sürücüsünün ar hz nedeniyle hakimiyetini kaybederek kontrolden çkmas sonucu kaldrma çarpt. 1 kiinin hayatn kaybettii kaza da 1 kiinin de ar yaraland açkland.

Kaza, merkez Kayapnar ilçesi 75 Metre Yol Selahattin Eyyubi Bulvarnda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, üzerinde 2 kii bulunan motosiklet, sürücüsünün ar hz nedeniyle hakimiyetini kaybederek, kontrolden çkmas sonucu kaldrma çarptktan sonra yan yatarak, metrelerce sürüklendi. çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza mahalline polis ve salk ekipleri sevk edildi. Kazada, bir kii hayatn kaybederken, bir kii de yaraland. Ambulansla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrlan yaralnn durumunun ar olduu örenildi. Kazada hayatn kaybeden ve ad örenilemeyen kiinin cenazesi ise, olay yerinde yaplan incelemenin ardndan, ayn hastanenin morguna kaldrld.

Olay yerinde çarpma sonucu kaldrmda oluan hasar ve metrelerce ilerisinde hurdaya dönen motosiklet ile parçalara ayrlm kasklar, kazann iddetini gözler önüne serdi.

Kazayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git