Duvarı delip çaldılar

Diyarbakır’da, motosiklet tamirci dükkanında duvarı delen hırsızlar, 10 bin TL değerinde malzeme çalarak kayıplara karıştı.

Haberler 22.02.2022 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR- Diyarbakrda, motosiklet tamirci dükkannda duvar delen hrszlar, 10 bin TL deerinde malzeme çalarak kayplara kart.

TAMRCNN DUVARINI DELDLER

Merkez Balar ilçesi Kaynartepe Mahallesinde bulunan Kadri Elmasn ilettii motosiklet tamircisi dükkan, kimlii belirsiz hrszlar tarafndan soyuldu. Dükkana duvar delerek giren hrszlar, çaldklar yaklak 10 bin TL deerindeki malzemeler ile kayplara kart. Sabah dükkanna hrszlarn girdiini fark eden ve durumu emniyet güçlerine haber veren iletme sahibi Kadri Elmas, yetkililere seslenerek hrszlarn yakalanmasn istedi.

10 BN LRALIK MALZEME

40 yl akn motosiklet tamircilii yapmakta olduunu belirten Elmaz, Sabah i yerimi açtm, baktm duvar delmiler. Hemen emniyet güçlerine haber verdik. Konuyla ilgili güvenlik görevlileri tutanak tutup gereini yapacaklarn söyleyip gittiler. Hrszlar, içerisinde matkap, spiral, lokma takm, boru takm, arj ölçme aleti, eldiven bulunduu yaklak 10 bin TL deerinde malzememi çalmlar. Emniyet müdürümüz bata olmak üzere, bu hrszlar bir an önce bulunsun ve hak ettikleri cezay alsnlar. Caydrc cezalar verilmeli yoksa bu hrszlk olaylarnn önüne geçilmiyor dedi.

METRUK BNADAN GR

Yanda bulunan binann da metruk bir bina olduunu da sözlerine ekleyen Elmas, Yanmzda 2 katl metruk bir bina var. Binann kaplarn krp içerideki elektrik kablolarn da çalmlar. Bu mekan uyuturucu içenlerin mekan haline gelmi. Madde bamllar son günlerde gece gündüz demeden bu metruk binay kullanyorlar. Defalarca kendilerini ikaz ettik umursamadlar. Hrszlardan davac oldum, sonuna kadar da davac olacam diye konutu.

Ana Sayfaya Git