Eğil Belediye Başkanı Fırat SEYDAOĞLU, Cuma Buluşmaları kapsamında Sarmaşık Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma namazını Sarmaşık Camiinde kılan Başkan SEYDAOĞLU namaz sonrasında vatandaşlarla görüştü.
Eğilde Cuma buluşmaları her hafta ilçenin farklı bir mahallesinde istişare kültürü çerçevesinde devam ediyor. Buluşmaların bu haftaki adresi Sarmaşık Mahallesi oldu. Eğil Belediye Başkanı Fırat SEYDAOĞLU, Sarmaşık Camiinde kılınan Cuma namazı sonrasında vatandaşlarla buluştu. Yürütülen belediye hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi veren SEYDAOĞLU, gelen istek ve önerileri dinledi.
Başkan SEYDAOĞLU; Amacımız Eğil halkına daha iyi hizmet sunmak
Cuma Buluşmalarının ilçe sakinleriyle bir arada olmak için önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Eğil Belediye Başkanı SEYDAOĞLU: Eğilde tüm mahallelerimizde belediye olarak hizmetlerimizi yürütüyoruz. Farklı mahallelerimizde ve farklı camilerimizde ilçe sakinlerimizle bir araya gelip iletişim kanallarımızı daima açık tutmaya özen gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin istek ve önerileri doğrultusunda sosyal, kültürel, sağlık ve eğitim alanında önemli hizmetler sunduk. İnşallah bundan sonra da hemşerilerimizle olan gönül bağımızı daha da güçlendirerek ilçemize güzel hizmetler kazandırmanın gayretinde olacağız. Tek amacımız Eğil halkına daha iyi hizmet sunmak dedi.
Eğil’de her Cuma farklı bir mahallede Fırat Seydaoğlu vatandaşlarla bir araya geliyor
Eğil Belediye Başkanı Fırat SEYDAOĞLU, Cuma Buluşmaları kapsamında Sarmaşık Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma namazını Sarmaşık Camii’nde kılan Başkan SEYDAOĞLU namaz sonrasında vatandaşlarla görüştü.
Haberler 21.02.2025 - 18:11 Son Güncelleme : 21.02.2025 - 18:11